RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.502 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 28 Şubat 2023 #11 Umut Yoğunlu dedi: yarar ya da yaramaz diyemem, denemeden ne sonuç alınır onu da bilemem. ama daha ziyade 30-40 olan hız 80 civarlarına çıkmışsa muhtemelen 3.0'dan çalışan bir disktir. bu 2.0 ise bir işe yarayamayabilir Genişletmek için tıkla... Normal kullandığım sata diskimdi. USB ye bağladığım disk değildi.
Umut Yoğunlu dedi: yarar ya da yaramaz diyemem, denemeden ne sonuç alınır onu da bilemem. ama daha ziyade 30-40 olan hız 80 civarlarına çıkmışsa muhtemelen 3.0'dan çalışan bir disktir. bu 2.0 ise bir işe yarayamayabilir Genişletmek için tıkla... Normal kullandığım sata diskimdi. USB ye bağladığım disk değildi.
UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.843 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 28 Şubat 2023 #12 Vay be. Yıllardır içindekini normal disk sanardım da meğer farklı kartı varmış.
U Umut Yoğunlu Kilopat Katılım 21 Eylül 2015 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #13 RowIinq dedi: Normal kullandığım sata diskimdi. USB ye bağladığım disk değildi. Genişletmek için tıkla... anladım, o zaman denemene bile gerek yok. değişmez
RowIinq dedi: Normal kullandığım sata diskimdi. USB ye bağladığım disk değildi. Genişletmek için tıkla... anladım, o zaman denemene bile gerek yok. değişmez