Taşınabilir hard diskten oyun oynamak

cgdsfnn

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Ben Samsung'un 320 GB taşınabilir hard diskini alacağım ve bu hard diske oyun indirmeyi planlıyorum. Ama aklıma takılan soru şu: FPS de düşüş olur mu? Olursa kaç FPS düşer?

FPS'te düşüş olmaz, diskin okuma hızına bağlı drop yiyebilirsiniz. Yani genel anlamda FPS düşüşü değil de anlık FPS'e 1'e kadar düşebilir.

FPS düşeceğini sanmıyorum, benim yakınım öyle oynuyordu ama bir sıkıntı yaşadığıyla alakalı bir şey demedi hiç.
Merhaba. Ben Samsung'un 320 GB taşınabilir hard diskini alacağım ve bu hard diske oyun indirmeyi planlıyorum. Ama aklıma takılan soru şu: FPS de düşüş olur mu? Olursa kaç FPS düşer?

Aldığın dönüştürücünün USB versiyonu senin PC'nin USB versiyonu aradaki kablo kalitesi HDD'nin okuma yazma hızı birçok etken var sence?

Eğer 5400 RPM mekanik HDD'lerden bahsediyorsan USB 3.0 ğzerinden de bağlantı hızı destekliyorsa oyun kurup oynayabilirsin. FPS düşüşü olarak değil belki ama oyun ve oyun içi kaplama yüklemeleri biraz geç yüklenecektir. Bu yüklemeler esnasında da aralarda drop yani donmalar yaşama ihtimaliniz var.

7200 RPM HDD'lerde performansın biraz daha artacaktır. Dilersen bir Sata SSD alarak USB 3.0 uyumlu HDD kutularından da bir tane alıp onunla da harici olarak oyun yükleyip oynayabilirsin. Çok daha performanslı olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı