Arkadaşlar Seagate 4 TB Backup Plus taşınabilir harddiskim var. Normalde bilgisayarıma 7/24 bağlı olarak çalışıyor. 2 hafta önce bilgisayardan çıkardım ve başka bir bilgisayardan içine dosya aktardım. Tekrar bilgisayara taktım ama sürekli sıkıntı çıkartıyor. Mesela içinden bir film açıyorum 3-4 dakika sonra bağlantı kesiliyor. Bütün USB bağlantıları çalışmıyor. Klavye ve mouse bağlantısı da kesiliyor. Harddiski USB'den çıkartınca tekrar çalışıyor diğer cihazlar. Sonra tekrar bağlıyorum açmaya çalışıyorum, öyle harddiski açmaya çalışıyor ama bekliyor öyle.
Bir türlü açılmıyor. USB girişlerinde sıkıntı yok. Başka cihazlar çalışıyor. Harddiste de sıkıntı yok o da başka cihazlarda çalışıyor. Format attım PC'ye ama yine çözemedim. Bir de harddisk bilgisayara bağlıyken bilgisayar açılmıyor ya da kapanmıyor. Yani açılıyorken MSI logusunda kalıyor aşağıdaki daireler sürekli dönüyor. Kapanırken de aynı şekilde kapatılıyor yazısında sürekli kalıyor. Ne zaman harddiski çekersem o zaman kapanıyor ya da açılıyor. Sorun ne olabilir?