Seagate Expansion 1TB 2.5" USB 3.0 Taşınabilir Disk en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
İkinci bir depolama alanı olarak nasıl kullanabilirim bu harddiski?
Kasa:
Merhabalar. Bu işlemi yapmış birisi olarak ben pek memnun kalmadım. Elimde 5 yıldır kullandığım harddisk vardı. Kutusundan çıkardığımda dahili USB portu olmadığını gördüm ve USB portu çıkartınca normal harddisk gibi sata kablosu ile montajı yapmıştım. Yalnız gerek 5400 RPM olması gerekse de normal bir HDD'ye göre hızı düşük olmasından dolayı memnun kalmadım.
Merhabalar. Bu işlemi yapmış birisi olarak ben pek memnun kalmadım. Elimde 5 yıldır kullandığım harddisk vardı. Kutusundan çıkardığımda dahili USB portu olmadığını gördüm ve USB portu çıkartınca normal harddisk gibi sata kablosu ile montajı yapmıştım. Yalnız gerek 5400 RPM olması gerekse de normal bir HDD'ye göre hızı düşük olmasından dolayı memnun kalmadım.
Bir önceki mesajda @296822 hocam açıklamış zaten. Yalnız HDD'nin kutusunu açıp baktınız mı? Artık yeni model birçok taşınabilir HDD de dahili USB portu olduğu için USB portu çıkmıyor ve dolayısıyla sata kablosu ile direkt olarak kasaya montajını yapılamıyor.