Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2013 #11 Recep Baltaş dedi: Bu 2.55 sürümünü de nereden buluyosunuz... 5.0 kullanın... Genişletmek için tıkla... Ahmetturan.org gibi çöp sitelerden indirmiyorlarsa benim adımda Oğuz değil HD Tune website PRO versiyonu 15 gün deneme süreli ücretsiz.
Recep Baltaş dedi: Bu 2.55 sürümünü de nereden buluyosunuz... 5.0 kullanın... Genişletmek için tıkla... Ahmetturan.org gibi çöp sitelerden indirmiyorlarsa benim adımda Oğuz değil HD Tune website PRO versiyonu 15 gün deneme süreli ücretsiz.
arkham Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Eylül 2012 Mesajlar 2.469 Makaleler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2013 #12 Tamam Recep abi kızma, buyurun sıcak sıcak 5.0 Testleri
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2013 #13 Bir problem gözükmüyor ama bana yazma ve okuma hızı düşük geldi.
arkham Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Eylül 2012 Mesajlar 2.469 Makaleler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2013 #14 Oğuzhan Ünver dedi: Bir problem gözükmüyor ama bana yazma ve okuma hızı düşük geldi. Genişletmek için tıkla... Yapma ya çok mu düşük? Recep abi,birde senden yorum alsam?
Oğuzhan Ünver dedi: Bir problem gözükmüyor ama bana yazma ve okuma hızı düşük geldi. Genişletmek için tıkla... Yapma ya çok mu düşük? Recep abi,birde senden yorum alsam?
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2013 #15 Taşınabilir harddisk'e göre aşağı yukarı normal.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.074 Makaleler 286 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 6 Şubat 2013 #16 USB 2.0 ise çok bile iyi
arkham Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Eylül 2012 Mesajlar 2.469 Makaleler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2013 #17 Recep Baltaş dedi: USB 2.0 ise çok bile iyi Genişletmek için tıkla... Tamamdır o zaman, madem sorun yok cihazı 50 TL alıyorum Recep abi başta olmak üzere, cevap yazan herkese teşekkür ederim.
Recep Baltaş dedi: USB 2.0 ise çok bile iyi Genişletmek için tıkla... Tamamdır o zaman, madem sorun yok cihazı 50 TL alıyorum Recep abi başta olmak üzere, cevap yazan herkese teşekkür ederim.
blueblood Hectopat Katılım 30 Nisan 2012 Mesajlar 453 Makaleler 1 Yer İstanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2013 #18 Oğuzhan Ünver dedi: Ahmetturan.org gibi çöp sitelerden indirmiyorlarsa benim adımda Oğuz değil HD Tune website PRO versiyonu 15 gün deneme süreli ücretsiz. Genişletmek için tıkla... ahmetturan.org çöp bir site değil. Gerçekten iyi bir site. Zaten oyun download sitesi. Çok nadir program paylaşılıyor. Bir de site içi arama yaptım. HD Tune programı paylaşılmamış.
Oğuzhan Ünver dedi: Ahmetturan.org gibi çöp sitelerden indirmiyorlarsa benim adımda Oğuz değil HD Tune website PRO versiyonu 15 gün deneme süreli ücretsiz. Genişletmek için tıkla... ahmetturan.org çöp bir site değil. Gerçekten iyi bir site. Zaten oyun download sitesi. Çok nadir program paylaşılıyor. Bir de site içi arama yaptım. HD Tune programı paylaşılmamış.