Taşınabilir HDD alınır mı?

k3lda

Megapat
Daha fazla  
Laptopumda 240GB SSD bulunuyor. Buna takviye olarak 1TB HDD veya 480GB'lik SSD satın alacağım. Hangisini tercih etmeliyim? Ek olarak da eğer satın alırsam taşınabilir olarak almayı düşünüyorum. Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? Oyun falan kurarken sıkıntı yaşar mıyım? Yanıtlarınız için teşekkür ederim.

Bu senin kullanım tarzına bağlı. Mesela benim seyahat ederken kullandığım laptopum 300GB bana yetiyor ama sana yeter mi bilmem. Eğer bilgisayarı temiz kullanıyorsan SSD almanı öneririm. SSD alırsan dahili SSD ile berabel 720 GB SSD oluyor.

Hatırlıyorum da, eski hard diskim yandığı zaman SSD taktırdığımda ekstra slotumun olmadığını öğrendim. CD-ROM iptal ederek SSD alacağım. Fakat bilgisayar teknisyeni biraz uzak kaldığı için taşınabilir almayı düşünüyordum. Biraz yola katlanıp CD-ROM iptal edip 480GB'lik SSD taktırmak en mantıklısı gibi.

Laptopumda 240GB SSD bulunuyor. Buna takviye olarak 1TB HDD veya 480GB'lik SSD satın alacağım. Hangisini tercih etmeliyim? Ek olarak da eğer satın alırsam taşınabilir olarak almayı düşünüyorum. Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? Oyun falan kurarken sıkıntı yaşar mıyım? Yanıtlarınız için teşekkür ederim.
Ben taşınabilir HDD kullanıyorum oyun için. Kullandığım disk 10 yıllık. GTA V, PUBG, Forza gibi oyunları atıyorum ona sıkıntısız çalışıyor. Performans sorunu yaşatmıyor. Ama imkanınız varsa SSD daha güzel olur tabi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı