efechill Hectopat Katılım 12 Şubat 2018 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2020 #1 Merhabalar 1TB'lık harddiskimin içine bakınca 60GB'lik veri var fakat bilgisayarımdan bakınca 1TB dolu görünüyor ne yapabilirim?
Merhabalar 1TB'lık harddiskimin içine bakınca 60GB'lik veri var fakat bilgisayarımdan bakınca 1TB dolu görünüyor ne yapabilirim?
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2020 #2 Disk yönetiminde nasıl görünüyor disk? Ayrılmamış alan olarak gözüküyorsa 60GB veri olan yere sağ tıklayıp diski büyüt seçenegi ile büyültün.
Disk yönetiminde nasıl görünüyor disk? Ayrılmamış alan olarak gözüküyorsa 60GB veri olan yere sağ tıklayıp diski büyüt seçenegi ile büyültün.
efechill Hectopat Katılım 12 Şubat 2018 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2020 #3 Assecreed dedi: Disk yönetiminde nasıl görünüyor disk? Ayrılmamış alan olarak gözüküyorsa 60GB veri olan yere sağ tıklayıp diski büyüt seçenegi ile büyültün. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu buldum galiba, 0 KB'lik bir dosyaya girdim yönetici izni olmadan açamazsınız dedi girince bekledim biraz ve klasörün 450GB'lik olduğunu gördüm. Bunları silsem sorun olur mu?
Assecreed dedi: Disk yönetiminde nasıl görünüyor disk? Ayrılmamış alan olarak gözüküyorsa 60GB veri olan yere sağ tıklayıp diski büyüt seçenegi ile büyültün. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu buldum galiba, 0 KB'lik bir dosyaya girdim yönetici izni olmadan açamazsınız dedi girince bekledim biraz ve klasörün 450GB'lik olduğunu gördüm. Bunları silsem sorun olur mu?
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2020 #4 Yedeklerinize benziyor içlerinde önemli verileriniz yoksa silebilirsiniz.