yone1108 Decapat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 709 Makaleler 1 Çözümler 2 14 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar laptop taktığım zaman görüyor içerisine dosya vs atıyorum. Masaüstü bilgisayarımda tüm USB girişlerine takıyorum ışığı yanıyor ama görmüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2022
Arkadaşlar laptop taktığım zaman görüyor içerisine dosya vs atıyorum. Masaüstü bilgisayarımda tüm USB girişlerine takıyorum ışığı yanıyor ama görmüyor.
HalimFB Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 1.131 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çiftci 14 Ağustos 2022 #2 Masaüstü bilgisayarın USB driverlerini bir kontrol et. Artı 0 Eksi
KS KS yone1108 Decapat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 709 Makaleler 1 Çözümler 2 14 Ağustos 2022 #3 HalimFB dedi: Masaüstü bilgisayarın USB driverlerini bir kontrol et. Genişletmek için tıkla... Hepsini az önce güncelledim yine aynı. Leptopa takınca hddnin üstündeki ışık sürekli yanıp sönüyor çalıştığı için. Benim pc de ışık sabit kalıyor. Artı 0 Eksi
HalimFB dedi: Masaüstü bilgisayarın USB driverlerini bir kontrol et. Genişletmek için tıkla... Hepsini az önce güncelledim yine aynı. Leptopa takınca hddnin üstündeki ışık sürekli yanıp sönüyor çalıştığı için. Benim pc de ışık sabit kalıyor.