L Lest4 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #1 Taşınabilir HDD almayı düşünüyorum. Oyunları oraya atacağım. Okuma ve yazma hızı etki eder mi, ederse neye etki eder? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2023
Taşınabilir HDD almayı düşünüyorum. Oyunları oraya atacağım. Okuma ve yazma hızı etki eder mi, ederse neye etki eder?
magicspears Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 2.793 Çözümler 70 Yer İzmir 21 Ekim 2023 #2 Depolama içinse sorun olmaz. USB 3.0 da max. ortalama 100 mb/sn alırsınız.
Golden.Nyks Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 3.177 Çözümler 20 21 Ekim 2023 #3 Lest4 dedi: Taşınabilir HDD almayı düşünüyorum. Oyunları oraya atacağım. Okuma ve yazma hızı etki eder mi, ederse neye etki eder? Genişletmek için tıkla... Eğer oyunları HDD üzerinde oynamayacaksan sadece aktarım süresi uzar başka bir etkisi yok ama oyunları HDD üzerinde oynayacaksan yükleme süreleri çok uzun olur, oyun sırasında lag girebilir, oyun içi objeler geç yada hiç yüklenmeyebilir.
Lest4 dedi: Taşınabilir HDD almayı düşünüyorum. Oyunları oraya atacağım. Okuma ve yazma hızı etki eder mi, ederse neye etki eder? Genişletmek için tıkla... Eğer oyunları HDD üzerinde oynamayacaksan sadece aktarım süresi uzar başka bir etkisi yok ama oyunları HDD üzerinde oynayacaksan yükleme süreleri çok uzun olur, oyun sırasında lag girebilir, oyun içi objeler geç yada hiç yüklenmeyebilir.