Taşınabilir HDD ile oyun oynanır mı?

Merhabalar. Bende sizin gibi GTA5 tarzında oyunları taşınabilir hdd ye kurup usb ile bilgisayara bağlayarak oynamak istiyorum. Çünkü bilgisayarımds bu tip oyunların kasması muhtemel. 200 tl civarında en iyi performansı alabileceğim 500GB yada 1TB taşınabilir hdd önerir misiniz ? Teşekkürler.

Ben Battlefield 1'i internet cafede oynayacam ama crackli vardı. O zaman harddisk yoktu. Origini açtım ve BF1'i download dedim(orjinal dosyaları vardı ama yüklü değildi) preparing dedim. Server harddisk'leri olduğu için 1 saat beklemek zorunda kaldım. Harici harddisk'te BF1 vardı hedefi harici'ye aldım. Preparing sırasında görev yöneticisini açtım 115MB okuma hızı yapıyordu ve 25 dakikada(79GB) taradı ve indirdim. Oynarken sanki sabit diskmiş gibi oynuyorsun. Dipnot : USB 3.0 şart

Öyle bir HDD bulamazsın.Anca 500 mb çok zor.
Öyle bir HDD bulamazsın.Anca 500 mb çok zor.
Taşınabilir olanı.Söyliyim

https://www.hepsiburada.com/maxtor-...320tcbm320-p-HBV00000U1WL8?magaza=Ubm Bilişim bu makranın taşınabilir hdd'sini almak istiyorum oyun için sıkıntı çıkartırmı??

Taşınabilir HDD'ye Windows kurmak zorunda mıyız oyun oynayabilmek için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…