Mr_Emir Hectopat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 605 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:49 #1 Merhaba arkadaşlar. Game Pass oyunlarını yükleyeceğim harici disk için HDD kutusu arıyorum. Laptop HDD'si zaten hızlı olsun iyi olsun yeter. Teşekkür ederim şimdiden. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 16:54
Merhaba arkadaşlar. Game Pass oyunlarını yükleyeceğim harici disk için HDD kutusu arıyorum. Laptop HDD'si zaten hızlı olsun iyi olsun yeter. Teşekkür ederim şimdiden.
BayGlitch Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.150 Makaleler 4 Çözümler 19 Yer Ontario, Kanada Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 3.6 GHz RTX 2060 6 GB VRAM Corsair Vengeance 8x2 3000 MHz DDR4 Kingston A400 512 GB Kingston Fury Renegade 1 TB Heatsink Cinsiyet Erkek Dün 17:12 #2 1. Taşınabilir disklerde oyunları oynayacaksanız iyi bir fikir değil. 2. Özellikle taşınabilir HDD'lerden bahsediyorsak bir de.
1. Taşınabilir disklerde oyunları oynayacaksanız iyi bir fikir değil. 2. Özellikle taşınabilir HDD'lerden bahsediyorsak bir de.
Gablanify Hectopat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 2.060 Çözümler 8 Dün 17:16 #3 HDD'ler hasssastır. Üst metal kapağına dokunmak bile onu riske atar hasar verme ihtimalin yüksek bir de taşınabilir halde daha riskli. SSD tak SATA falan. Hem istediğin gibi dokun hem de rahatça taşırsın çok hafifler.
HDD'ler hasssastır. Üst metal kapağına dokunmak bile onu riske atar hasar verme ihtimalin yüksek bir de taşınabilir halde daha riskli. SSD tak SATA falan. Hem istediğin gibi dokun hem de rahatça taşırsın çok hafifler.
Mr_Emir Hectopat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 605 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:50 #4 Gablanify dedi: HDD'ler hasssastır. Üst metal kapağına dokunmak bile onu riske atar hasar verme ihtimalin yüksek bir de taşınabilir halde daha riskli. SSD tak SATA falan. Hem istediğin gibi dokun hem de rahatça taşırsın çok hafifler. Genişletmek için tıkla... Hocam Taşımayacağım zaten HDD kutusuna koyup laptopta kullanmak istiyorum 240GB harici SSD de mevcut HDD kutusunda kullanabilir miyim onu da
Gablanify dedi: HDD'ler hasssastır. Üst metal kapağına dokunmak bile onu riske atar hasar verme ihtimalin yüksek bir de taşınabilir halde daha riskli. SSD tak SATA falan. Hem istediğin gibi dokun hem de rahatça taşırsın çok hafifler. Genişletmek için tıkla... Hocam Taşımayacağım zaten HDD kutusuna koyup laptopta kullanmak istiyorum 240GB harici SSD de mevcut HDD kutusunda kullanabilir miyim onu da