Barış _0 Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #1 Maxone Harici Sabit Sürücü Taşınabilir 1TB 2.5" USB 3.0 Yedeklemeler HDD Taşınabilir TV, PC, Mac, MacBook, Chromebook, Wii u, Dizüstü Bilgisayar, Masaüstü, Windows (1 TB, Gri) için Taşınabilir : Amazon.com.tr: Bilgisayar Maxone Harici Sabit Sürücü Taşınabilir 1TB 2.5" USB 3.0 Yedeklemeler HDD Taşınabilir TV, PC, Mac, MacBook, Chromebook, Wii u, Dizüstü Bilgisayar, Masaüstü, Windows (1 TB, Gri) için Taşınabilir : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Bu ürün ne kadar güvenilir sizce, yorumları da çok iyi.
Maxone Harici Sabit Sürücü Taşınabilir 1TB 2.5" USB 3.0 Yedeklemeler HDD Taşınabilir TV, PC, Mac, MacBook, Chromebook, Wii u, Dizüstü Bilgisayar, Masaüstü, Windows (1 TB, Gri) için Taşınabilir : Amazon.com.tr: Bilgisayar Maxone Harici Sabit Sürücü Taşınabilir 1TB 2.5" USB 3.0 Yedeklemeler HDD Taşınabilir TV, PC, Mac, MacBook, Chromebook, Wii u, Dizüstü Bilgisayar, Masaüstü, Windows (1 TB, Gri) için Taşınabilir : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Bu ürün ne kadar güvenilir sizce, yorumları da çok iyi.
Cemal Burhan Centipat Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 530 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Aspire V3-772G Intel i5 4210M - GTX850M - 12GB DDR3 RAM - 500GB Samsung 860 Evo SSD - 1 TB HDD - Windows 8.1 Single Language Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 2 Ağustos 2024 #2 Markayı ilk defa duydum fakat WD Elements 4 TB 2.5'' HDD kullanıyorum çok memnunum. İyi bir kılıf ile herhangi bi düşme çarpma olmadan uzun yıllar kullanabilirsiniz.
Markayı ilk defa duydum fakat WD Elements 4 TB 2.5'' HDD kullanıyorum çok memnunum. İyi bir kılıf ile herhangi bi düşme çarpma olmadan uzun yıllar kullanabilirsiniz.
7 759144 Picopat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 368 Çözümler 1 2 Ağustos 2024 #3 Barış _0 dedi: Maxone Harici Sabit Sürücü Taşınabilir 1TB 2.5" USB 3.0 Yedeklemeler HDD Taşınabilir TV, PC, Mac, MacBook, Chromebook, Wii u, Dizüstü Bilgisayar, Masaüstü, Windows (1 TB, Gri) için Taşınabilir : Amazon.com.tr: Bilgisayar Maxone Harici Sabit Sürücü Taşınabilir 1TB 2.5" USB 3.0 Yedeklemeler HDD Taşınabilir TV, PC, Mac, MacBook, Chromebook, Wii u, Dizüstü Bilgisayar, Masaüstü, Windows (1 TB, Gri) için Taşınabilir : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Bu ürün ne kadar güvenilir sizce, yorumları da çok iyi. Genişletmek için tıkla... (İçerisinde 16 GB USB bellekli düzenek var.)
Barış _0 dedi: Maxone Harici Sabit Sürücü Taşınabilir 1TB 2.5" USB 3.0 Yedeklemeler HDD Taşınabilir TV, PC, Mac, MacBook, Chromebook, Wii u, Dizüstü Bilgisayar, Masaüstü, Windows (1 TB, Gri) için Taşınabilir : Amazon.com.tr: Bilgisayar Maxone Harici Sabit Sürücü Taşınabilir 1TB 2.5" USB 3.0 Yedeklemeler HDD Taşınabilir TV, PC, Mac, MacBook, Chromebook, Wii u, Dizüstü Bilgisayar, Masaüstü, Windows (1 TB, Gri) için Taşınabilir : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Bu ürün ne kadar güvenilir sizce, yorumları da çok iyi. Genişletmek için tıkla... (İçerisinde 16 GB USB bellekli düzenek var.)
Barış _0 Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #4 759144 dedi: (İçerisinde 16 GB USB bellekli düzenek var.) Genişletmek için tıkla... Bunun dolandırıcılığı var biliyorum da bu hem Amazon hem de yorumları fazla iyi
759144 dedi: (İçerisinde 16 GB USB bellekli düzenek var.) Genişletmek için tıkla... Bunun dolandırıcılığı var biliyorum da bu hem Amazon hem de yorumları fazla iyi
7 759144 Picopat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 368 Çözümler 1 3 Ağustos 2024 #5 Barış _0 dedi: Bunun dolandırıcılığı var biliyorum da bu hem Amazon hem de yorumları fazla iyi Genişletmek için tıkla... Yorum botu basabiliyorlar, bence bilinen bir markanın resmi/anlaşmalı sitesinden alın.
Barış _0 dedi: Bunun dolandırıcılığı var biliyorum da bu hem Amazon hem de yorumları fazla iyi Genişletmek için tıkla... Yorum botu basabiliyorlar, bence bilinen bir markanın resmi/anlaşmalı sitesinden alın.