Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.918 Makaleler 21 Çözümler 30 9 Mayıs 2021 #11 bytrog dedi: Hangi kısımdan denemeliyim? Genişletmek için tıkla... Health sekmesinin ekran görüntüsünü atın. Quick scan kapatarak yapın bu arada error testini.
bytrog dedi: Hangi kısımdan denemeliyim? Genişletmek için tıkla... Health sekmesinin ekran görüntüsünü atın. Quick scan kapatarak yapın bu arada error testini.
B bytrog Centipat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #12 Eren AK dedi: Health sekmesinin ekran görüntüsünü atın. Quick scan kapatarak yapın bu arada error testini. Genişletmek için tıkla... Eren AK dedi: Health sekmesinin ekran görüntüsünü atın. Quick scan kapatarak yapın bu arada error testini. Genişletmek için tıkla... Error scan testini başlattım şimdi.
Eren AK dedi: Health sekmesinin ekran görüntüsünü atın. Quick scan kapatarak yapın bu arada error testini. Genişletmek için tıkla... Eren AK dedi: Health sekmesinin ekran görüntüsünü atın. Quick scan kapatarak yapın bu arada error testini. Genişletmek için tıkla... Error scan testini başlattım şimdi.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.918 Makaleler 21 Çözümler 30 9 Mayıs 2021 #13 bytrog dedi: Eki Görüntüle 1015134 Error scan testini başlattım şimdi. Genişletmek için tıkla... Umarım yukarıdan o taşınabilir HDD'yi seçmişsinizdir. @Vavien. hocam sekmede neden hiç bir şey gözükmüyor?
bytrog dedi: Eki Görüntüle 1015134 Error scan testini başlattım şimdi. Genişletmek için tıkla... Umarım yukarıdan o taşınabilir HDD'yi seçmişsinizdir. @Vavien. hocam sekmede neden hiç bir şey gözükmüyor?
B bytrog Centipat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #14 Eren AK dedi: Umarım yukarıdan o taşınabilir HDD'yi seçmişsinizdir. @Vavien. hocam sekmede neden hiç bir şey gözükmüyor? Genişletmek için tıkla... Hocam aynen dediğiniz gibi yukarıdan seçtim. Bende anlamadım Health sekmesinde hiç bir şey yok. Bir test falan mı başlatmam gerekiyor o sekmenin dolması için? Biraz yabancısıyım kusura bakmayın.
Eren AK dedi: Umarım yukarıdan o taşınabilir HDD'yi seçmişsinizdir. @Vavien. hocam sekmede neden hiç bir şey gözükmüyor? Genişletmek için tıkla... Hocam aynen dediğiniz gibi yukarıdan seçtim. Bende anlamadım Health sekmesinde hiç bir şey yok. Bir test falan mı başlatmam gerekiyor o sekmenin dolması için? Biraz yabancısıyım kusura bakmayın.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 9 Mayıs 2021 #15 bytrog dedi: Hangi kısımdan denemeliyim? Quick scan ile yaptım Full yeşil. Full yeşil çıktı (quick scan ile) Çok çok yüksek değildi ancak elyaftan bir kılıf takmıştım üstüne. Hangi programla deneyeyim? Tamam quick scan ile yapmıştım Full yeşil çıktı. Bir de kapatıp yapayım. Genişletmek için tıkla... Quick scan kapalı yapın.
bytrog dedi: Hangi kısımdan denemeliyim? Quick scan ile yaptım Full yeşil. Full yeşil çıktı (quick scan ile) Çok çok yüksek değildi ancak elyaftan bir kılıf takmıştım üstüne. Hangi programla deneyeyim? Tamam quick scan ile yapmıştım Full yeşil çıktı. Bir de kapatıp yapayım. Genişletmek için tıkla... Quick scan kapalı yapın.
B bytrog Centipat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #16 Er73748 dedi: Quick scan kapalı yapın. Genişletmek için tıkla... Şimdi öyle yapıyorum. Biraz uzun sürecek sanırım.
Er73748 dedi: Quick scan kapalı yapın. Genişletmek için tıkla... Şimdi öyle yapıyorum. Biraz uzun sürecek sanırım.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.918 Makaleler 21 Çözümler 30 9 Mayıs 2021 #17 bytrog dedi: Şimdi öyle yapıyorum. Biraz uzun sürecek sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet.
B bytrog Centipat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #18 Eren AK dedi: Evet. Genişletmek için tıkla...