TEKNOLOJİPEREST Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 1.413 Makaleler 1 Çözümler 6 29 Aralık 2023 #11 DragonHunters dedi: Tahminimce hard disk RAW olmuştur Low level format atın ben böyle çözmüştüm not: Hard diskteki veriler silinir. Genişletmek için tıkla... Kurtarmam gerekiyor fakat 300GB dosyayı atacak bir yerim yok ayrıca da EaseUS'da taraması aşırı uzun sürüyor çok zamanım yok
DragonHunters dedi: Tahminimce hard disk RAW olmuştur Low level format atın ben böyle çözmüştüm not: Hard diskteki veriler silinir. Genişletmek için tıkla... Kurtarmam gerekiyor fakat 300GB dosyayı atacak bir yerim yok ayrıca da EaseUS'da taraması aşırı uzun sürüyor çok zamanım yok
DragonHunters Hectopat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 403 Çözümler 2 30 Aralık 2023 #12 Not kurtarmak istiyorsan başka bir hard disk istiyor kurtarma işlemi yaparken çünkü sectorler arasında kurtarırken diğer tarafı bozuyor diye bir uyarı alırsın.
Not kurtarmak istiyorsan başka bir hard disk istiyor kurtarma işlemi yaparken çünkü sectorler arasında kurtarırken diğer tarafı bozuyor diye bir uyarı alırsın.