Melih Elmas Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 143 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #1 Laptopumda 512 GB SSD var bana yetmiyor SSD taktırmak da istemiyorum. Sizce taşınabilir HDD'den oyun oynanır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2024
Laptopumda 512 GB SSD var bana yetmiyor SSD taktırmak da istemiyorum. Sizce taşınabilir HDD'den oyun oynanır mı?
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.736 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #2 Oynanır fakat güncel oyunlar HDD'de yavaş açılabileceğinden ve anlık takılmalara sebep olabileceğinden taşınabilir SSD önerilir.
Oynanır fakat güncel oyunlar HDD'de yavaş açılabileceğinden ve anlık takılmalara sebep olabileceğinden taşınabilir SSD önerilir.
Hoffen Centipat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #3 Evet oynanır. Ama SSD ile arasında FPS ve yükleme süresi gibi farklar olacaktır oynayacağın oyunun YouTube'dan sistem videolarına bakabilirsin. (örneğin: GTA 5 SSD vs HDD)
Evet oynanır. Ama SSD ile arasında FPS ve yükleme süresi gibi farklar olacaktır oynayacağın oyunun YouTube'dan sistem videolarına bakabilirsin. (örneğin: GTA 5 SSD vs HDD)
Culoksi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 4.582 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #4 Oynanır, yükleme süreleri artar sadece. Sistem iyiyse veya oyun çok sistem istemiyorsa da başka sorun olmaz.
Oynanır, yükleme süreleri artar sadece. Sistem iyiyse veya oyun çok sistem istemiyorsa da başka sorun olmaz.
Melih Elmas Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 143 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #5 Teşekkürler peki önerebileceğiniz bir model var mı?