Geforce Mx130 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.672 Çözümler 26 4 Eylül 2023 #1 SSD veya HDD modeli Adata 1TB taşıabilir disk Anakart Gigabyte B550m Ds3h 2-3 gün önce takınca bu bilgisayara'da gözüküyordu ancak şimdi gözükmüyor.
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #2 Diski ayırmamışsınız. Artı 0 Eksi
E Eren Öztekin Centipat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 177 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi - Sistem Yöneticisi 4 Eylül 2023 #3 Disk 1'e sağ tıklayıp "Diski başlat" deyin. Daha sonra da formatını, harfini vs. seçip "Tamam" deyin. Diskin ölmüş olma ihtimali de var. Artı 0 Eksi
Disk 1'e sağ tıklayıp "Diski başlat" deyin. Daha sonra da formatını, harfini vs. seçip "Tamam" deyin. Diskin ölmüş olma ihtimali de var.
KS KS Geforce Mx130 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.672 Çözümler 26 4 Eylül 2023 #4 Eren Öztekin dedi: Disk 1'e sağ tıklayıp "Diski başlat" deyin. Daha sonra da formatını, harfini vs. seçip "Tamam" deyin. Diskin ölmüş olma ihtimali de var. Genişletmek için tıkla... Hocam daha 2 gün önce çalışıyordu. snageX dedi: Diski ayırmamışsınız. Genişletmek için tıkla... İçindeki dosyaları açacaktim. Artı 0 Eksi
Eren Öztekin dedi: Disk 1'e sağ tıklayıp "Diski başlat" deyin. Daha sonra da formatını, harfini vs. seçip "Tamam" deyin. Diskin ölmüş olma ihtimali de var. Genişletmek için tıkla... Hocam daha 2 gün önce çalışıyordu. snageX dedi: Diski ayırmamışsınız. Genişletmek için tıkla... İçindeki dosyaları açacaktim.
E Eren Öztekin Centipat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 177 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi - Sistem Yöneticisi 4 Eylül 2023 #5 Diski başlat diyebildiniz mi? Eğer onu seçme şansınız yoksa diskin ölme ihtimali var. Diske fiziksel bir darbe geldi mi? Artı 0 Eksi
Diski başlat diyebildiniz mi? Eğer onu seçme şansınız yoksa diskin ölme ihtimali var. Diske fiziksel bir darbe geldi mi?
KS KS Geforce Mx130 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.672 Çözümler 26 4 Eylül 2023 #6 Eren Öztekin dedi: Diski başlat diyebildiniz mi? Eğer onu seçme şansınız yoksa diskin ölme ihtimali var. Diske fiziksel bir darbe geldi mi? Genişletmek için tıkla... Diyebiliyorum. Eren Öztekin dedi: Disk 1'e sağ tıklayıp "Diski başlat" deyin. Daha sonra da formatını, harfini vs. seçip "Tamam" deyin. Diskin ölmüş olma ihtimali de var. Genişletmek için tıkla... Format atmak istemiyorum içinde resimler var. Artı 0 Eksi
Eren Öztekin dedi: Diski başlat diyebildiniz mi? Eğer onu seçme şansınız yoksa diskin ölme ihtimali var. Diske fiziksel bir darbe geldi mi? Genişletmek için tıkla... Diyebiliyorum. Eren Öztekin dedi: Disk 1'e sağ tıklayıp "Diski başlat" deyin. Daha sonra da formatını, harfini vs. seçip "Tamam" deyin. Diskin ölmüş olma ihtimali de var. Genişletmek için tıkla... Format atmak istemiyorum içinde resimler var.
E Eren Öztekin Centipat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 177 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi - Sistem Yöneticisi 4 Eylül 2023 #7 Disk yöneticisinde disk nasıl görünüyor şu anda? Harf ataması yapabildiniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS Geforce Mx130 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.672 Çözümler 26 4 Eylül 2023 #8 Eren Öztekin dedi: Disk yöneticisinde disk nasıl görünüyor şu anda? Harf ataması yapabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam D olarak gözüküyor, biçimlendirme dedim. Girince biçimlendir diyor. Artı 0 Eksi
Eren Öztekin dedi: Disk yöneticisinde disk nasıl görünüyor şu anda? Harf ataması yapabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam D olarak gözüküyor, biçimlendirme dedim. Girince biçimlendir diyor.
E Eren Öztekin Centipat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 177 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi - Sistem Yöneticisi 4 Eylül 2023 #9 Tam olarak emin değilim ancak diski kaybetmiş olabilirsiniz. Başka bir PC'ye takıp deneme imkanınız var mıdır? Artı 0 Eksi
Tam olarak emin değilim ancak diski kaybetmiş olabilirsiniz. Başka bir PC'ye takıp deneme imkanınız var mıdır?