SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.288 Makaleler 110 Çözümler 121 22 Haziran 2017 #1 Merhaba sosyal. Yarın hayırlısı ile bir uçak yolculuğum olacak. Yanımda fotoğraf arşivimi de götürmek istiyorum. Tabii daha önce yanıma hiç HDD almadığım için sormak istedim, zira havalimanında HDD ile kalmak istemem. Sorum HDD uçağa alınır mı? Ve X -RAY cihazları, bu alete zarar verir mi?
Merhaba sosyal. Yarın hayırlısı ile bir uçak yolculuğum olacak. Yanımda fotoğraf arşivimi de götürmek istiyorum. Tabii daha önce yanıma hiç HDD almadığım için sormak istedim, zira havalimanında HDD ile kalmak istemem. Sorum HDD uçağa alınır mı? Ve X -RAY cihazları, bu alete zarar verir mi?
BrainHacker Kilopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 840 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Königswinter Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Talebe 22 Haziran 2017 #2 En son bindiğimde yanımda HDD, SSD, laptop ve flash bellek vardı bir sorun çıkmadı. Rahatça geçtim ve bir bozulma olmadı. İçin rahat olsun.
En son bindiğimde yanımda HDD, SSD, laptop ve flash bellek vardı bir sorun çıkmadı. Rahatça geçtim ve bir bozulma olmadı. İçin rahat olsun.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 23 Haziran 2017 #3 Hic sikinti olmaz, havaalanlarindan neler gecirdigimi bir bilsen inanmazsin.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.288 Makaleler 110 Çözümler 121 23 Haziran 2017 #4 Neşeli Enginar dedi: Hic sikinti olmaz, havaalanlarindan neler gecirdigimi bir bilsen inanmazsin. Genişletmek için tıkla... Çok şükür bir sıkıntı olmadan seyahat ettik. Ama gariptir, bana HDD yi çıkarttırdılar.
Neşeli Enginar dedi: Hic sikinti olmaz, havaalanlarindan neler gecirdigimi bir bilsen inanmazsin. Genişletmek için tıkla... Çok şükür bir sıkıntı olmadan seyahat ettik. Ama gariptir, bana HDD yi çıkarttırdılar.
BrainHacker Kilopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 840 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Königswinter Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Talebe 23 Haziran 2017 #5 SideWinder dedi: Çok şükür bir sıkıntı olmadan seyahat ettik. Ama gariptir, bana HDD yi çıkarttırdılar. Genişletmek için tıkla... Bazen canları sıkılınca çıkarttırıyorlar bazı şeyleri.
SideWinder dedi: Çok şükür bir sıkıntı olmadan seyahat ettik. Ama gariptir, bana HDD yi çıkarttırdılar. Genişletmek için tıkla... Bazen canları sıkılınca çıkarttırıyorlar bazı şeyleri.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.288 Makaleler 110 Çözümler 121 23 Haziran 2017 #6 BrainHacker dedi: Bazen canları sıkılınca çıkarttırıyorlar bazı şeyleri. Genişletmek için tıkla... Bizi sıkıntı olmaktan başka birşey değil...
BrainHacker dedi: Bazen canları sıkılınca çıkarttırıyorlar bazı şeyleri. Genişletmek için tıkla... Bizi sıkıntı olmaktan başka birşey değil...
Xample-47 Kilopat Katılım 26 Eylül 2015 Mesajlar 725 Makaleler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2017 #7 BrainHacker dedi: En son bindiğimde yanımda HDD, SSD, laptop ve flash bellek vardı bir sorun çıkmadı. Rahatça geçtim ve bir bozulma olmadı. İçin rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Başka depolama alanı bulamadınız herhalde. Hey maşallah neymiş hocam onlar öyle. Son düzenleme: 24 Haziran 2017
BrainHacker dedi: En son bindiğimde yanımda HDD, SSD, laptop ve flash bellek vardı bir sorun çıkmadı. Rahatça geçtim ve bir bozulma olmadı. İçin rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Başka depolama alanı bulamadınız herhalde. Hey maşallah neymiş hocam onlar öyle.
BrainHacker Kilopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 840 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Königswinter Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Talebe 24 Haziran 2017 #8 Xample-47 dedi: Başka depolama alanı bulamadınız herhalde. Hey maşallah neymiş hocam onlar öyle. Genişletmek için tıkla... Ne var ne yok taşıdım. DVD'leri saymadım bile . Açıkçası DVD'lerin zarar göreceğini tahmin etmiştim ama bir şey olmadı.
Xample-47 dedi: Başka depolama alanı bulamadınız herhalde. Hey maşallah neymiş hocam onlar öyle. Genişletmek için tıkla... Ne var ne yok taşıdım. DVD'leri saymadım bile . Açıkçası DVD'lerin zarar göreceğini tahmin etmiştim ama bir şey olmadı.
Xample-47 Kilopat Katılım 26 Eylül 2015 Mesajlar 725 Makaleler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2017 #9 BrainHacker dedi: Ne var ne yok taşıdım. DVD'leri saymadım bile . Açıkçası DVD'lerin zarar göreceğini tahmin etmiştim ama bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Adınıza sevindim bizim için de yaralı oldu bu teşekkürler. Altı üstü bir kaç TB depolama alanıymış.
BrainHacker dedi: Ne var ne yok taşıdım. DVD'leri saymadım bile . Açıkçası DVD'lerin zarar göreceğini tahmin etmiştim ama bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Adınıza sevindim bizim için de yaralı oldu bu teşekkürler. Altı üstü bir kaç TB depolama alanıymış.
BrainHacker Kilopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 840 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Königswinter Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Talebe 24 Haziran 2017 #10 Bozulup bozulmayacağını merak ettiğiniz bir şey varsa yazın burdan götürüp deneyeyim birdahakine.