Merhaba pazar günü bir sorunla karşılaştım sorunum. Steam'de indirimden oyun aldım taşınabilir harddiskime yükledim. 70 80 MB indi. Sonra taşınabilir harddisk kendi kendi bilgisayardan koptu, bağlandı, koptu ve 20 saniye sonra tekrar bağlandı. Harddisken bir şey silerken yüklerken hep bu olayı yaşıyorum. Evde 2 farklı dizüstü bilgisayar ve ikisinde de gayet normal bir şekilde çalışıyor. Bilen varsa yardım edebilir mi?
Diskte kısmi olarak yazma sorunu var. Steam, Epic gibi yerlerde diske yazmada sorun yaşanıyor. Günlük kullanımda bir sorun da olmuyor. Port veya çoğaltıcı ile alakalı değil.
Disk yazma korumalı desem diğerlerinde çalışıyor dediniz. Onu da bir kontrol edebilirsiniz. Ben elimdekini sattığım için birebir kontrol sağlayamıyorum ne yazık ki ancak yaptıklarım bunlardı ve en son o sorunu yaşamadan oyun yükleyebilmiştim.
ve artık sadece 1 pc de çalışıyor diğer pc de steamı açtığımda görev çubuğundaki ikonlar gidiyo çoğu tuş çalışmıyor sadece görev yöneticisini açıp steamı kapatabiliyorum
ve artık sadece 1 pc de çalışıyor diğer pc de steamı açtığımda görev çubuğundaki ikonlar gidiyo çoğu tuş çalışmıyor sadece görev yöneticisini açıp steamı kapatabiliyorum