Taşınabilir HDD'ye nasıl Windows 10 kurulur?

EZİC AJANI

Decapat
Makaleler
1
Selamlar, elimde 5400 RPM 1 TB bir HDD var, ben bu HDD'ye işletim sistemi kurup, sonra Boot Menu'dan o HDD'nin içindeki işletim sistemini Boot edip, o sistemi kullanmak istiyorum. Böyle bir şey olur mu, olur ise nasıl kurabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rufus ile Windows 10 kurulum USB'si oluştur bilgisayarı USB'den Boot et ve kurulumda disk seçme ekranına gelince HDD'yi sil ve bir daha oluştur kurulum bitince tamamdır.

İlk önce Windows 10 kurmak için USB olması lazım ilk önce bilgisayara USB'yi tak ve taşınabilir HDD'yi sonra bilgisayarı aç BIOS'a gir Boot menüden önceliği ilk Windows 10 USB'ye al kayıt et yeniden başlayacaktır PC Windows 10 ekranı gelecek Türkçe olmasını falan seçicen sonra hardisk bölümü gelecek oradan taşınabilir olan hardiski seçicen kuruluma devam edicen işlem tamam daha sonrasında HDD'den Windows kullanmak istediğinde Boot menüden oncelligi taşınabilir HDD'ye alarak kullanabilirsin. Yardimci olabildiysem ne mutlu bana 😁

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı