Taşınabilir internet alınır mı?

Kagan61

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R7 5800H RTX3060 8×2 DDR4 RAM 2K 165hz panel
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar yazın 1 aylığına memlekete gideceğim. YKS maratonum başlıyor o sebepten dolayı taşınabilir internete ihtiyacım var sadece 1 aylığına almam lazım yani faturalı olamayacak faturasız olacak. Minimum 500 GB internet lazım. Turkcell Superbox ile görüştüm onlar faturalılardı beni VINN hakkında bilgilendirdiler ve Turkcell bayisinden alabileceğimi söylediler. Ben de bunu ilk defa duyuyorum fiyat bilgisi istediğimde bayiyle konuşmamı söylediler. Siz ne önerirsiniz? Hem fiyat açısından çok aşırı pahalı olmaması lazım 2000 lira maksimum bütçem. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Superbox Tak Çalıştır 4.5G 500 GB500 GB1700 TL
Turkcell'in kendi sitesi.
Superbox Tak Çalıştır 4.5G 1 TB1 TB2700 TL
Belki Turkcell'e gidip 600-800 GB isteyebilirsiniz var mı bilmiyorum fakat sormaktan zarar gelmez.

Selam, yazlık için bağlatacağım yerde port yoktu ve bu yüzden taşınabilir modem aldım ve pratikti. Dilersen sürekli şarjda bırakabilir veya gideceğin yere götürebilirsin. Ben 300 GB'lık paket alıyordum.
Kullandığım taşınabilir modem:

Sadece Türk Telekom hattıyla çalıştığı söylendi ve ayrıyeten hatta aldım.

Sonuç:

Bu modemin potansiyeli Türk Telekom hatlarının bölgende ne kadar çektiğine göre değişiyor. O bölgede TT kullanan varsa bir Speedtest yaptırabilirsin. Çekiyorsa sorun yoktur.

Ben ortalama 10-100 Mbps arasında kullandım. Hafta sonları yoğunluktandır belki acayip yavaştı. Salı günleri en hızlısıydı. Öyle böyle yazı tamamladım. Tavsiye eder miyim? Ederim. Yoksa internetsiz kalacaktım. Faturasız olduğu içinde işimi gördü hep.

Bunun maliyeti ortalama sana 2700 olur.

1500 modem.
500 hat.
Tahminimce 300-500GB paket artık 700 TL'dir.

Öncelikle teşekkür ederim gayet mantıklı buldum taşınabilir modemi fiyatı da iyi tek bir sorum var bunun için 1 ay sonunda iptal ücreti ödemem gerekiyor mu?

Superbox Tak Çalıştır 4.5G 500 GB500 GB1700 TL
Turkcell'in kendi sitesi.
Superbox Tak Çalıştır 4.5G 1 TB1 TB2700 TL
Belki Turkcell'e gidip 600-800 GB isteyebilirsiniz var mı bilmiyorum fakat sormaktan zarar gelmez.

Turkcell bayiyle de gidip konuşacağım yarın. Telefonda VINN sormuştum da Superbox'ta iptal ücreti ödemem gerekiyor. Cevabınız için teşekkür ederim.

Öncelikle teşekkür ederim gayet mantıklı buldum taşınabilir modemi fiyatı da iyi tek bir sorum var bunun için 1 ay sonunda iptal ücreti ödemem gerekiyor mu?

Hayır, bildiğin düz faturasız hat alıyorsun telefonlara takılan ve tek seferlik cihazı/modemi satın alıyorsun. Sonra hattı cihaza/modeme takıyorsun. O cihaz hep senin. Numaraya istediğin GB'yi yükleyebilirsin. Sanırsam ben magnet 200?-300GB? Öyle bir şey yüklüyordum. İşin bittiğinde sadece hattı iptal ettirmek isteyebilirsin. Onda da faturasız olduğu için bildiğim kadarıyla ücret ödemiyorsun. Hani durmasın kenarda telsiz kullanım ücreti vs birikir bir şey olur…

O zaman süper bir şey bu yani tek seferlik GB alıyorum kullanıyorum istersem aleti kenara koyuyorum tekrardan işim düştüğünde hatta GB yüklüyorum. Aylık yenilenen GB değil değil mi? 1 defa GB yüklüyorum istediğim kadar kullanıyorum.

Aylık yükleniyor, bir aylık paket alıyorsunuz yani sonsuza kadar gitmiyor. Sonsuza kadar veren olacağını zannetmiyorum.

Ben bunu yüklüyordum aylık olarak:

Yazdığına göre 3 aylık 300 GB gibi paketleri de varmış. Belki bu daha ideal olur sizin için:

Yardımınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…