blockdz Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.141 Çözümler 4 18 Eylül 2024 #1 Laptopa bağlayıp ana monitör gibi kullanmak istiyordum ama neredeyse hepsi 60Hz. Bu fiyatlara değer mi bilemedim. 144Hz herhangi bir tablet alsam aynı taşınabilir monitör gibi kullanabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Eylül 2024
Laptopa bağlayıp ana monitör gibi kullanmak istiyordum ama neredeyse hepsi 60Hz. Bu fiyatlara değer mi bilemedim. 144Hz herhangi bir tablet alsam aynı taşınabilir monitör gibi kullanabilir miyim?
EtiCrax Centipat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 524 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2024 #2 En iyi mönitörler ekran hz'si büyük olan mönitörlerdir. Eğer yüksek performans bir mönitör arıyorsanız 144 Hz mönitörlere göz gezdirin derim.
En iyi mönitörler ekran hz'si büyük olan mönitörlerdir. Eğer yüksek performans bir mönitör arıyorsanız 144 Hz mönitörlere göz gezdirin derim.
blockdz Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.141 Çözümler 4 19 Eylül 2024 #3 EtiCrax dedi: En iyi mönitörler ekran hz'si büyük olan mönitörlerdir. Eğer yüksek performans bir mönitör arıyorsanız 144 Hz mönitörlere göz gezdirin derim. Genişletmek için tıkla... Piyasada bulamadım ki hocam 144 olanından.
EtiCrax dedi: En iyi mönitörler ekran hz'si büyük olan mönitörlerdir. Eğer yüksek performans bir mönitör arıyorsanız 144 Hz mönitörlere göz gezdirin derim. Genişletmek için tıkla... Piyasada bulamadım ki hocam 144 olanından.
A Arbat Femtopat Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #4 Amazon.com.tr Benim merak ettiğim bunu sürekli açık tutabilir miyim ? Üzerinde güç kablosu oluyor mu yani ?
Amazon.com.tr Benim merak ettiğim bunu sürekli açık tutabilir miyim ? Üzerinde güç kablosu oluyor mu yani ?