Taşınabilir Piller ve Sony CP-EL İncelemesi

Pil biraz küçük değil mi? Yani rakiplerine kıyasla.

Pil biraz küçük değil mi? Yani rakiplerine kıyasla.
10000 mA e kadar kapasiteye sahip piller düşünüldüğünde evet, ancak kapasitenin artması boyutların ve pil şarj sürecinin de artması anlamına geliyor. Bu pil tekrar tekrar şarj etmek yerine hayat kurtaracak kadar şarj etmeyi hedefliyor, tabi eski nesil düşük pil kapasiteli telefonları bir defa tam şarj edebiliyor. Ancak yeni çıkan 3000 mA seviyesindeki telefonları yarıya kadar doldurabiliyor.

Bunun yerine yedek batarya taşımak daha mantıklı. Hem cepte taşınabilir. Hem de telefonu her zaman %100 doldurur.

Not: Videoda sadece inceleme değil, ideal bir pilli şarj cihazının sahip olması gereken özellikler de anlatılmıştır. Yorumlarınız için teşekkürler.

Videolarınızı çok beğendim. Gerçekten emek verilerek hazırlandığı ortada. Umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız.

Videolarınızı çok beğendim. Gerçekten emek verilerek hazırlandığı ortada. Umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız.
Teşekkürler, her yeni videoda bir öncekinin eksiklerini tamamlamaya özen gösteriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…