yunusebaran
Kilopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Intel i9-13900K – RTX 4070 Ti Super – 32 GB 5600MHz DDR5 RAM
- Meslek
- 3D CAD Jewelry Designer and Environment Artist
Herkese merhaba,, elimde 4 TB kapasiteli bir taşınabilir sabit disk bulunuyor, ancak içindeki dosya yapısı o kadar karışık ki artık başa çıkmakta zorlanıyorum ve bu durum beni gerçekten yoruyor.
Bu diski 2021'de almıştım ve zamanla yedekleme amacıyla sürekli dosya ekleyerek doldurdum. Diskin içinde binlerce 3D model dosyası mevcut. Ne yazık ki, aradığım modellerin yerini bulamadığım için pek çok modeli defalarca sıfırdan modellemek zorunda kaldım.
Bu dağınıklığı çözmek için bana bir yazılım önerisi gerekiyor. İhtiyacım olan program, hard diskimi verimli bir şekilde organize etmeme yardımcı olmalı. Özellikle şu tür özelliklere sahip bir uygulama arıyorum;
Şimdiden çok teşekkürler.
Bu diski 2021'de almıştım ve zamanla yedekleme amacıyla sürekli dosya ekleyerek doldurdum. Diskin içinde binlerce 3D model dosyası mevcut. Ne yazık ki, aradığım modellerin yerini bulamadığım için pek çok modeli defalarca sıfırdan modellemek zorunda kaldım.
Bu dağınıklığı çözmek için bana bir yazılım önerisi gerekiyor. İhtiyacım olan program, hard diskimi verimli bir şekilde organize etmeme yardımcı olmalı. Özellikle şu tür özelliklere sahip bir uygulama arıyorum;
- Dosya isimlerini toplu olarak değiştirebilme.
- Dosyaları belirli kriterlere göre (örneğin uzantılarına göre) otomatik olarak klasörlere ayırabilme.
- Birbirinin aynısı olan dosyaları bulup topluca silebilen.
- Dosya yönetimini kolaylaştıracak, belki şu an aklıma gelmeyen başka pratik özellikler.
Şimdiden çok teşekkürler.