Taşınabilir SSD dahili şekilde laptopa takılabilir mi?

mmk717

Hectopat
Daha fazla  
Bu linkteli SSD'yi sipariş verdim fakat taşınabilir SSD'ymiş. Bu ürünü dizüstü bilgisayarıma dahili olarak HDD yerine bağlayabilir miyim?

Bilgisayarım ASUS N550jk.

Cevaplarınıza göre siparişimi iptal edeceğim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her taşınabilir disk olmayabilir. Bazılarının girişleri farklı olabiliyor. En iyisi iade edip normal olarak alın.

Hocam SATA SSD diyor bence takabilirsiniz. Laptopta SATA yuvası varsa mesela benim laptopta sadece M.2 yuvası var onu bir araştırın ama SATA SSD'ler zaten laptop ve pclere takmak için taşınabilir SSD'ler direkt USB veya Type-C oluyor. Tabii bu işin sağı solu belli olmaz bazen ürün resmi ile ürün uyuşmuyor bazen yanlış yazıyorlar. Emin olmak için iade edip almak en mantıklısı.

Ürünün bilgilerinde geçen 6 GB yazan kısım SATA 3 olduğunu ifade ediyor diye düşündüm. Yanlış da biliyor olabilirim. Bilgisayarım SATA 3 destekli. Bilemiyorum tam olarak ben de. Taşınabilir HDD'ler 2.5 boyunda oluyor ve laptoplara uyuyorlar. Fakat taşınabilir SSD'de durum nedir, tam olarak bilemiyorum.

Bence iptal et kafan rahat olacak şekilde yenisini al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…