Bümbilibiii Picopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 290 2 Temmuz 2025 #1 Oyuncu laptopum var, sık sık oyun oynarım. 500 GB bir SSD var içinde ve arttırmak istiyorum. Hâlâ garantisi devam ediyor, ondan SSD taktırmak için 1-1.5 saat falan bir yolculuk yapmam gerekiyor. Biraz üşeniyorum, hangisi daha iyi olur sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2025
Oyuncu laptopum var, sık sık oyun oynarım. 500 GB bir SSD var içinde ve arttırmak istiyorum. Hâlâ garantisi devam ediyor, ondan SSD taktırmak için 1-1.5 saat falan bir yolculuk yapmam gerekiyor. Biraz üşeniyorum, hangisi daha iyi olur sizce?
A atr1907 Hectopat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 1.395 Çözümler 36 2 Temmuz 2025 #2 Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtin mi garanti bozuluyor mu diye? Bozulmazsa kendin de takabilirsin. Dahili SSD iyi olacaktır.
Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtin mi garanti bozuluyor mu diye? Bozulmazsa kendin de takabilirsin. Dahili SSD iyi olacaktır.
Bümbilibiii Picopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 290 2 Temmuz 2025 #3 atr1907 dedi: Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtin mi garanti bozuluyor mu diye? Bozulmazsa kendin de takabilirsin. Dahili SSD iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam bozuluyor demişlerdi. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2025
atr1907 dedi: Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtin mi garanti bozuluyor mu diye? Bozulmazsa kendin de takabilirsin. Dahili SSD iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam bozuluyor demişlerdi.
A atr1907 Hectopat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 1.395 Çözümler 36 2 Temmuz 2025 #4 Bümbilibiii dedi: Hocam bozuluyor demişlerdi. Genişletmek için tıkla... Hangi marka o uzak durmaya çalışalım. Dediğim gibi M.2 alıp taktırmak daha mantıklı bence.
Bümbilibiii dedi: Hocam bozuluyor demişlerdi. Genişletmek için tıkla... Hangi marka o uzak durmaya çalışalım. Dediğim gibi M.2 alıp taktırmak daha mantıklı bence.
Bümbilibiii Picopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 290 2 Temmuz 2025 #5 atr1907 dedi: Hangi marka o uzak durmaya çalışalım. Dediğim gibi M.2 alıp taktırmak daha mantıklı bence. Genişletmek için tıkla... Casper da böyle yetkisiz işlem sayılıyor dediler M.2 SSD ile taşınabilir SSD için ne tür farklar olur acaba.
atr1907 dedi: Hangi marka o uzak durmaya çalışalım. Dediğim gibi M.2 alıp taktırmak daha mantıklı bence. Genişletmek için tıkla... Casper da böyle yetkisiz işlem sayılıyor dediler M.2 SSD ile taşınabilir SSD için ne tür farklar olur acaba.