miruas
Centipat
- Anakart
- Asus x550jk (2014)
Merhaba,
Ben yaz tatilin sonlarına doğru yeterli parayı toplayabilirsem sistem kurmayı düşünüyorum. Ama o zamana kadar elimdeki eski (2014 model ASUS X550jk) bir laptopla yaşamımı sürdüreceğim. Bilgisayarın 200GB alanı var ve sistem dosyalarını dahil etmezsek 170GB alan var. Ben bol oyun oynayan biriyim. Counter-Strike(şu anlık yer sorunundan dolayı yüklü değil), Valorant(30-35GB),Genshin Impact(90-100GB) vb. bir de anime çevirmenliği yapmakta bulunuyorum. Bu yüzden 170GB alan bana hiç yetmiyor.
O zaman almak istediğim taşınabilir SSD'nin özelliklerine geçelim.
•İlk olarak pek parası olan biri olmadığım için (maalesef fakirim) bütçem 2000 Türk lirası. Özellikleri ve markası çok daha iyi olursa bunu 2300 Türk lirasına çıkarabilirim.
•Taşınabilir olmalı.
•Usb(universal Serial bus) ile bağlanmalı.
•Alan olarak en az 500 GB olmalı.
•Yazma ve okuma hızı en az 350 olmalı.
•Müşteri değerlendirmeleri genel olarak iyi olmalı.
Şimdiden yardım edenlere teşekkür ederim.
Ben yaz tatilin sonlarına doğru yeterli parayı toplayabilirsem sistem kurmayı düşünüyorum. Ama o zamana kadar elimdeki eski (2014 model ASUS X550jk) bir laptopla yaşamımı sürdüreceğim. Bilgisayarın 200GB alanı var ve sistem dosyalarını dahil etmezsek 170GB alan var. Ben bol oyun oynayan biriyim. Counter-Strike(şu anlık yer sorunundan dolayı yüklü değil), Valorant(30-35GB),Genshin Impact(90-100GB) vb. bir de anime çevirmenliği yapmakta bulunuyorum. Bu yüzden 170GB alan bana hiç yetmiyor.
O zaman almak istediğim taşınabilir SSD'nin özelliklerine geçelim.
•İlk olarak pek parası olan biri olmadığım için (maalesef fakirim) bütçem 2000 Türk lirası. Özellikleri ve markası çok daha iyi olursa bunu 2300 Türk lirasına çıkarabilirim.
•Taşınabilir olmalı.
•Usb(universal Serial bus) ile bağlanmalı.
•Alan olarak en az 500 GB olmalı.
•Yazma ve okuma hızı en az 350 olmalı.
•Müşteri değerlendirmeleri genel olarak iyi olmalı.
Şimdiden yardım edenlere teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: