Taşınabilir SSD Önerisi

engineer_146

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Dosya saklamak ve bazen yanımda götürebilmek adına taşınabilir SSD almak istiyorum. Normalde HDD alacaktım ancak bozulmaya daha müsait oldukları için. SSD almaktan yanayım. Öneriniz var mı 1TB için F/P olarak?

Bakarken dikkatimi çekenleri aşağı ekliyorum.

Markayı pek bilmiyorum ama araştırmalarım kaliteli olduğunu gösterdi.

Fiyat biraz maşallah

Okuma ve yazması çok iyi ısı sorunlarından bahsettiler

Yine ısı sorunu dediler

Son düzenleme:
Merhaba,

M.2 SSD mi yoksa SATA SSD mi seçimin var mı? M.2 SSD'ler daha maliyetli SATA'ya göre. Performans istiyorsan M.2 SSD öneririm.

Merhaba arkadaşlar,
Dosya saklamak ve bazen yanımda götürebilmek adına taşınabilir SSD almak istiyorum. Normalde HDD alacaktım ancak bozulmaya daha müsait oldukları için. SSD almaktan yanayım. Öneriniz var mı 1TB için F/P olarak?

Bakarken dikkatimi çekenleri aşağı ekliyorum.

Markayı pek bilmiyorum ama araştırmalarım kaliteli olduğunu gösterdi.

Fiyat biraz maşallah

Okuma ve yazması çok iyi ısı sorunlarından bahsettiler

Yine ısı sorunu dediler
1 TB M2 SSD ve yanına M2 SSD Kutusu alırsanız daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Listenizdeki Sandisk Extreme Pro V2 dışındaki ürünlerin vad ettiği hızları bu şekilde de alabilirsiniz. Maliyeti daha uygun olmasının yanı sıra gerektiğinde SSD'yi kullanma şansınız da olacaktır.

Son düzenleme:
@Techh arkadaşa katılıyorum M.2 SSD kutusu alıp içerisine istediğiniz bir M.2 SSD takarak daha uyguna geiterbilirsiniz.

Benzer değerlerde bir performans alırsınız. Kutu 600TL+ M.2 SSD 2000 TL'den başlıyor.

@Techh arkadaşa katılıyorum M.2 SSD kutusu alıp içerisine istediğiniz bir M.2 SSD takarak daha uyguna geiterbilirsiniz.

Benzer değerlerde bir performans alırsınız. Kutu 600TL+ M.2 SSD 2000 TL'den başlıyor.
Peki alınabilecek örnek bi kutu ve ssd atabilir misiniz acaba? Ek olarak taşınabilirlik anlamında kullanışlı oluyor mu?

Peki alınabilecek örnek bi kutu ve ssd atabilir misiniz acaba? Ek olarak taşınabilirlik anlamında kullanışlı oluyor mu?
M2 SSD Kutusu: Aynı markanın uzun bir süredir SATA SSD Kutusunu kullanıyorum. Bugüne kadar herhangi bir olumsuzluk yaşamadım. Ürünün yorumlarını da inceleyerek kararınızı verebilirsiniz.

M2 SSD: https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...xceria-g2-1tb-m-2-disk-fiyati,1584803490.html
Dönem dönem bu üründen daha iyi modeller bu ürünün güncel fiyatına çok yakın fiyatlara bulunabiliyor. Yine de alınabilecek bir model olduğunu söyleyebilirim. Ayrıyeten yukarıdaki M2 SSD Kutusu ile beraber bu M2 SSD'yi kullanan bir kullanıcı yorumlarda benchmark testlerinde yazma hızında 1048 MB/s okuma hızında da 1046 MB/s alabildiğini belirtmiş.

Arkadaşlar çok güzel yazmış, hepsine teker teker katılıyorum kesinlikle. Fakat M.2 SSD kullandığını hissetmek istiyorsan okuma ve yazma hızını biraz büyütmen lazım. Samsunv EVO 990 Pro ve Kingston Fury Renegade markalı SSD'lere göz atmanı tafsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı