Taşınabilir SSD önerisi

SteelEagle

Hectopat
Daha fazla  
MacBook Air M3 için taşınabilir SSD arayışındayım. Uzun süre kullanabilmek için 2 TB olmasını istiyorum. Bütçe en fazla 6 bin ₺. Sizce hazır SSD’lerden mi almalıyım yoksa M.2 SSD alıp kutuyla beraber mi kullanmalıyım? Hangisi daha yüksek hız verir ve stabil çalışır?

Ben bundan aldım. 2 aydır kullanıyorum. Aktarım hızı da gayet iyi.

Normal m2 ssd al sonra da rog ya da tuf gibi askeri dayanıklılığa sahip ssd koruyucusu alıp type c ile bağla ben olsaydım öyle yapardım. 3k ya Kingston kc3000 ve Rog strix aion al 2.5k yada çok dayanıklı olur.

Ben bundan aldım. 2 aydır kullanıyorum. Aktarım hızı da gayet iyi.
Hocam ne kadar okuma/yazma hızı veriyor acaba? Bir de MacBook ile mi kullanıyorsunuz?

Normal m2 ssd al sonra da rog ya da tuf gibi askeri dayanıklılığa sahip ssd koruyucusu alıp type c ile bağla ben olsaydım öyle yapardım. 3k ya Kingston kc3000 ve Rog strix aion al 2.5k yada çok dayanıklı olur.
Hocam dediğiniz yöntem bütçemi aşıyor. 2 TB KC3000, 5300₺. SSD kutusuyla beraber 7500₺ yi geçiyor.

Platform fark edeceğini sanmıyorum. Okuma yazma yaklaşık 1GB/s veriyor eğer USB 3.2'ye bağlarsan.

Düz USB 3.0'a bağladığımda iş yerindeki dandik SATA SSD diskten 300mb/s ile sabit veri aktardım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı