Taşınabilir SSD tavsiyesi

GhostRP

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarımda boş olarak sadece SATA slotu olduğu için taşınabilir 1TB SSD almayı düşünüyorum, taşınabilir SSD kutusu ile almak daha mantıklı gibi, tavsiyeleriniz nelerdir? Hepsiburada'dan alınabilir olursa daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Taşınabilir hazır SSD almak yerine, bir SSD kutusu alıp içerisine SSD takmak çok daha ekonomik bir çözüm. Bu yöntem, hem maliyet açısından daha uygun hem de ihtiyaca göre özelleştirme yapabilme imkanı sunuyor, uzunca bir süredir böyle yapıyorum ben.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

peki aldığımız normal ssd nin hızını veriyor mu 7000 yazma olan ssd alsam onu sağlar mı
yarısını verse bile kafi
Ben ROG STRIX arion Lite kullanıyorum ve 10Gbps'ye kadar hızları destekleyen USB-C 3.2 gen 2 bağlantısı ile yüksek hızlar sunduğunu biliyorum ama ben ucuz SSD'ler kullandım genelde maliyeti düşük olsun diye. Daha fazla bilgi için aşağıdaki linklere tıklayabilirsin. Bu konu hakkında Technopat'ta bir içerik hazırlanmış, şimdi fark ettim araştırınca :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı