Çözüldü Taşınabilir SSD'den dahili SSD'ye oyun atma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

furkanpasaa

Picopat
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar. Taşınabilir SSD'me Dead Island 2 adlı oyunu kurmuştum Epic Games'ten başka bilgisayardan, sonra benim bilgisayara taktım bütün denileni yaptım fakat hiçbir şekilde oyun açılmıyor. Sürekli yükleme noktasına atıyor. Evimde internet bulunmamakta. Bilen varsa sebebini teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Herkese iyi akşamlar. Taşınabilir SSD'me Dead Island 2 adlı oyunu kurmuştum Epic Games'ten başka bilgisayardan, sonra benim bilgisayara taktım bütün denileni yaptım fakat hiçbir şekilde oyun açılmıyor. Sürekli yükleme noktasına atıyor. Evimde internet bulunmamakta. Bilen varsa sebebini teşekkür ederim.

Aktarılacak olan SSD de oyunu Epic'ten yüklerken olusturdugu dosyanın ismi neyse aynı şekilde aç ve dosyaları aktar sonra Epic'ten oyunu sil de ve tekrar yükleme tusuna bas böyle oluyor.
Dead Island 2, Epic Games üzerinden ilk çalıştırma ve doğrulama için internet ister o yüzden açılmıyor. Evde internet yoksa oyun ilk açılışı yapamaz. Önce internete bağlayıp açılışı yaptıktan sonra tüm işlemler bittiği vakit çevrimdışı oynama etkin olur.

Aktarılacak olan SSD de oyunu Epic'ten yüklerken olusturdugu dosyanın ismi neyse aynı şekilde aç ve dosyaları aktar sonra Epic'ten oyunu sil de ve tekrar yükleme tusuna bas böyle oluyor.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı