Taşınan masaüstü bilgisayarda takılma sorunu

Ayberk Soysal

Megapat
Makaleler
1
Yer
Kırklareli/Lüleburgaz
Daha fazla  
Meslek
ELT Student
Dün yurda yerleşmek için taşınırken bilgisayarımı gayet dikkatli bir şekilde taşıdım gelip kurduğumda da herhangi bir problemle karşılaşmadım fakat oyuna girdiğimde milisaniyelik takılmalar olduğunu hissettim. Takılmaların yaklaşık 5 saniye ila 15 saniye arasında olduğunu gözlemledim, takılma olduğu sırada sesler de bozuluyor fakat hemen düzeliyor.

Ses bozulduğu için ses kartından olduğunu düşündüm fakat kartı çıkarıp denediğimde sorun devam ediyordu. Bilgisayarın parçalarını teker teker takıp çıkardım yaklaşık 20 dk. sorunsuz oyun oynadım fakat oyundan çıkıp başka oyuna girdiğimde sorun tekrar başladı. Çözüm olarak aklıma hiçbir şey gelmiyor lütfen yardımlarınızı esirgemeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Garantisi devam ediyorsa garantiye ver devam etmiyorsada güvenebileceğin bir teknik servise ver.

Konuyu hortalttığım için üzgünüm fakat yaşadığım problem tekrarladı ve bir video çekmek zorunluluğunda hissettim. Arkadaşlar videoyu izleyip fikirlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum. Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…