Taşındığımız evde deprem sonrası çatlaklar var

Daha fazla  
Ev kontrol edildiğinde "hasarsız" çıkmış, ailem de taşınırken bana sormadı tabii ama şimdi evin tüm her yerini gezince bazı duvar kısımlarında arkalı önlü çatlaklar görüyorum. Yani bir duvarda 2 derin, evin diğer köşesindeki duvarda 2 derin çatlak gördüm. Diğerleri sıva çatlağı sanırım ama bu duvarlardaki derin çatlaklar beni çok gerdi, birisi sanırım kolon üzerinde. Depremi yaşamış biriyim ve o ev ağır hasarlıydı, uzun zamandır düzgün bir ev bulamadık. Bu evde "hasarsız" gözüküyor ve bütçesi uyuyor diye buraya taşındık.

Sizce ne yapmalıyım? Ailem bu konuda anlayışlı olmaz. Babam "daha iyisini bulabilen olursa gitsin" deyip duruyor ve bu çatlakları endişe ediyorum. Kontrolde hasarsız çıktığı için rahat ol diyorlar ama birkaç tanesinin derinliği beni delirtiyor, özellikle ikisi evin köşesinde (tam olmasa da) ve sanırım o kısımlar kolon oluyor. Nasıl anlarım bilmiyorum ve çok gerginim. Ev 3 katlı, bahçeli bir ev. Yerde bazı yamukluklar var ama kazan dairesi yok evde ve ev sahibi "bunlar önceden de vardı, şişti yer" dedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı