Taşındıktan sonra bilgisayar açılmadı

BsAqua

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarı kendi şahsi arabamızla götürmüştük ve sarsılması imkansız gibi bir şey kutuya koydum etrafı strafor kaplıydı getirdim eve kurdum ekran çalıştı (bilgisayar görüntü vermedi) ama bilgisayardan tık yok yeni evle eski evin de mesafesi kısaydı sarsılması zor (anakart ASUS TUF Gaming PSU FSP 750W Bronze HDD kullanmıyorum).

Bilgisayarı kendi şahsi arabamızla götürmüştük ve sarsılması imkansız gibi bir şey kutuya koydum etrafı strafor kaplıydı getirdim eve kurdum ekran çalıştı (bilgisayar görüntü vermedi) ama bilgisayardan tık yok yeni evle eski evin de mesafesi kısaydı sarsılması zor (anakart ASUS TUF Gaming PSU FSP 750W Bronze HDD kullanmıyorum).

Anladığım kadarıyla kasa çalışmıyor. Güç kablosunu kontrol edin. PSU arkasındaki düğmeyi kontrol edin kapalıysa açın. Eğer bunların hiçbiri fayda etmiyorsa sorun PSU kaynaklı olabilir.

Yok power bastığımda kasada hareket dahi yok ne bi ışık ne de başka bir şey.
1694036192619.png

Buradaki düğmeyi kapatmış mıydınız?

Bana da benzer bir şey olmuştu bilgisayarcıya götürdum BIOS pilini değiştirmişlerdi. Buradaki başka çözümler işe yaramazsa bilgisayarcıya götürmekte fayda var.

İstediğin kadar koy. Eminim ekran kartını üstünde takılı bir şekilde taşıdın. Ekran kartının dişleri veya anakart üzerindeki slot bozulmus olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı