Taşınılabilir hard disk alınır mı?

maleniaa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Benim 512 GB SSD'ye sahip Gaming laptopum var. İleride alan dolunca taşınılabilir hard disk mi almalıyım yoksa sabit disk alıp laptopa mı takmalıyım? Sabit disk alırsam laptop olduğu için takılmasının zor olacağı aklıma geliyor çünkü bilgisayar bileşenlerinin nasıl takılıp çıkartılacağını bilmiyorum. Fakat bazıları da oyun için taşınılabilir sıkıntı diyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Taşınabilir diskler herhangi bir darbe ve sallantıya karşı çok hassaslar. Yani hafif bir sallansa, bir darbe yese ölme ihtimali var. HDD'ler taşınabilir cihazlar değiller maalesef. O yüzden açıkçası cihazın içerisine takmanız daha iyi olacaktır. Youtube bir sürü söküm videosu kaynıyor. Onlardan birisini kaynak alarak cihazınızı söküp, takabilirsiniz.

Sabit Disk alıp PC'ye takın, tecrübeniz yoksa bilen birine taktırın. Harici ile tak çıkar uğraşmayın.

Cihazınızda 2.5'lik disk yuvası varsa buraya 2.5'lik SSD de takabilirsiniz.
Evet hocam 2.5’lik.
Sabit Disk alıp PC'ye takın, tecrübeniz yoksa bilen birine taktırın. Harici ile tak çıkar uğraşmayın.
Hocam bilen bir tanıdığım yok bilgisayarcılardan da korkuyorum çünkü çok duydum şu parcayı çaldılar diye o yüzden kararsızım.
Hocam bir parçaya bilmeden zarar veririm diye korkuyorum çevremdede öyle bu işleri bilen yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…