koseibusst Femtopat Katılım 31 Temmuz 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Ağustos 2025 #1 Trabzon'dan Tekirdağ'a taşınacağım. Antalya'da KYK yurdunda kalıyorum. Tekrar başvuru falan gerekir mi? Taşınmak yurdu etkiler mi? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2025
Trabzon'dan Tekirdağ'a taşınacağım. Antalya'da KYK yurdunda kalıyorum. Tekrar başvuru falan gerekir mi? Taşınmak yurdu etkiler mi?
Çözüm Mustafa.Kaan 6 Ağustos 2025 Hayır tekrardan başvurmana gerek yok eğer Antalya'da KYK'da kalmaya devam edeceksen.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.471 Makaleler 2 Çözümler 1.589 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #2 Hayır tekrardan başvurmana gerek yok eğer Antalya'da KYK'da kalmaya devam edeceksen. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS koseibusst Femtopat Katılım 31 Temmuz 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Ağustos 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Hayır tekrardan başvurmana gerek yok eğer Antalya'da KYK'da kalmaya devam edeceksen. Genişletmek için tıkla... Kesin mi ya? Kafam çok karışık. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Hayır tekrardan başvurmana gerek yok eğer Antalya'da KYK'da kalmaya devam edeceksen. Genişletmek için tıkla... Kesin mi ya? Kafam çok karışık.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.471 Makaleler 2 Çözümler 1.589 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #4 Evet kesin. KYK yurdunu değiştirmeyeceksen tekrar başvuru yapmana gerek yok. Artı 0 Eksi
KS KS koseibusst Femtopat Katılım 31 Temmuz 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Eylül 2025 #5 Mustafa.Kaan dedi: Evet kesin. KYK yurdunu değiştirmeyeceksen tekrar başvuru yapmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... selam tekrar rahatsız ediyorum ama kaç kere sınıf tekrar hakkı var biliyor musun acaba mesela 1. sınıfı kaç kere tekrar edebilirim Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Evet kesin. KYK yurdunu değiştirmeyeceksen tekrar başvuru yapmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... selam tekrar rahatsız ediyorum ama kaç kere sınıf tekrar hakkı var biliyor musun acaba mesela 1. sınıfı kaç kere tekrar edebilirim
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.471 Makaleler 2 Çözümler 1.589 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2025 #6 2 yıllık bölüm okuyorsan toplam 4 yıl, 4 yıllık bölüm okuyorsan 7 yıl eğitim hakkın var. Bu süre içinde bitirmelisin okulunu. Artı 0 Eksi
2 yıllık bölüm okuyorsan toplam 4 yıl, 4 yıllık bölüm okuyorsan 7 yıl eğitim hakkın var. Bu süre içinde bitirmelisin okulunu.