Taşınma sonrası Superbox çekmiyor

ReyDelInfierno

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi günler. Önceki bulunduğum bölgede altyapı olmadığı için internet ihtiyacını gidermem gerekti bende 2 yıllık Superbox aboneliği imzalamak zorunda kaldım. Ancak bulunduğum bölgeden taşındım ve şu an taşınmış olduğum bölgede internet alt yapısı var ve Superbox çekmiyor. Böyle 1,2 MB da değil internet hızım gün boyu 500 KB civarında. Arayıp durumu bildirdim yapabilecek bir şey yok dediler. Henüz aboneliğin dolmasına 6 ay var ve ayda 208 TL fatura ödüyorum. İptal durumunda ne kadar ceza öderim ve ceza ödemeden iptal ettirebilir miyim? Hız testi bile yapamıyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    137 KB · Görüntüleme: 133
Durumu TurkNet'e belirtin.
Onlar yardımcı olabilir bu taahhüt konusunda.
Eğer altyapınız varsa.

Hakkını ara, bu kadar basit. Rica ediyorum şu markalara boyun eğmeyin, sonunda her şey rayına oturacaktır. "Bir şey yapamıyoruz" diyemezler. Özel bir durum açılır onunla ilgili; kullanıcıyı mutlu edecek ve de kendi kalitelerini gösterecek bir yöntem bulmaları gerekecek. Olmuyorsa da devlet kurumlarına başvur. Bildiğim kadarıyla; 200TL'den aşağı paket yok Superbox'da

Durumu TurkNet'e belirtin.
Onlar yardımcı olabilir bu taahhüt konusunda.
Eğer altyapınız varsa.
Evet var
Modemin tam olarak markasını yazar mısın? Bir de müşteri hizmetlerini ararsanız güncelleme atıyorlar düzeliyordu.
İnşallah modeminiz Huawei modemdir

Modem Huawei B535-232
SIM kartı çıkar-tak yapmayı dener misiniz?

Denedim maalesef hiçbir işe yaramadı.
Modemin tam olarak markasını yazar mısın? Bir de müşteri hizmetlerini ararsanız güncelleme atıyorlar düzeliyordu.
İnşallah modeminiz Huawei modemdir

Arayıp durumu bildirdim. Elimizden bir şey gelmiyor deyip geçiştirdiler.

Evet var

Modem Huawei B535-232

Denedim maalesef hiçbir işe yaramadı.

Arayıp durumu bildirdim. Elimizden bir şey gelmiyor deyip geçiştirdiler.
Dediğim gibi taahhütünüz devam ediyorsa TurkNet'e başvuru yapın en azından cayma bedelinde yardımcı olurlar diye düşünüyorum.

Dediğim gibi taahhütünüz devam ediyorsa TurkNet'e başvuru yapın en azından cayma bedelinde yardımcı olurlar diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim. Olmadı öyle yapacağım.
Cam kenarına veya dışarıya falan koymayı denesene makineyi, belki konumu indirme hızını etkiliyordur.

Modeme ev turu attırdım maalesef hiçbir işe yaramadı.

İfadeler: T21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…