Öncelikle iyi günler. Önceki bulunduğum bölgede altyapı olmadığı için internet ihtiyacını gidermem gerekti bende 2 yıllık Superbox aboneliği imzalamak zorunda kaldım. Ancak bulunduğum bölgeden taşındım ve şu an taşınmış olduğum bölgede internet alt yapısı var ve Superbox çekmiyor. Böyle 1,2 MB da değil internet hızım gün boyu 500 KB civarında. Arayıp durumu bildirdim yapabilecek bir şey yok dediler. Henüz aboneliğin dolmasına 6 ay var ve ayda 208 TL fatura ödüyorum. İptal durumunda ne kadar ceza öderim ve ceza ödemeden iptal ettirebilir miyim? Hız testi bile yapamıyorum.
@ReyDelInfierno aşağıda linkini vereceğim Android uygulaması ile bant genişliğini değiştirip dener misiniz.
Hızınız muhtemelen değişecektir. Telefonunuza uygulamayı yükleyip, modem kullanıcı adı ve şifrenizi tanıtın sonra bantlar arasında gezinin.
En sağlıklı hızı hangisinde alırsanız onu kullanırsınız. Bu arada modemin üzerinde superbox mu yazıyor Huawei mi?
Hakkını ara, bu kadar basit. Rica ediyorum şu markalara boyun eğmeyin, sonunda her şey rayına oturacaktır. "bir şey yapamıyoruz" diyemezler. Özel bir durum açılır onunla ilgili; kullanıcıyı mutlu edecek ve de kendi kalitelerini gösterecek bir yöntem bulmaları gerekecek. Olmuyorsa da devlet kurumlarına başvur. Bildiğim kadarıyla; 200TL'den aşağı paket yok Superbox'da.
Bu konuda küçük bir araştırma yaptım. Olayı tüketici haklarına vermem durumunda çözülmesi 6 aya kadar varabiliyor. Zaten aboneliğin bitmesine 6 ay kaldı. Ama gene de gidip konuşacağım teşekkürler.
@ReyDelInfierno aşağıda linkini vereceğim Android uygulaması ile bant genişliğini değiştirip dener misiniz?
Hızınız muhtemelen değişecektir. Telefonunuza uygulamayı yükleyip, modem kullanıcı adı ve şifrenizi tanıtın sonra bantlar arasında gezinin.
En sağlıklı hızı hangisinde alırsanız onu kullanırsınız. Bu arada modemin üzerinde Superbox mu yazıyor Huawei mi?
Bu konuda küçük bir araştırma yaptım. Olayı tüketici haklarına vermem durumunda çözülmesi 6 aya kadar varabiliyor. Zaten aboneliğin bitmesine 6 ay kaldı. Ama gene de gidip konuşacağım teşekkürler.
Modem Huawei ancak üzerinde değil arkasında küçük harflerle yazıyor.