Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #1 TaskbarX kullanmaya karar verdim ama program ne yazık ki başlangıçta çalışmıyor. Nasıl bilgisayar açıldığında bu programın açılmasını sağlayabilirim?
TaskbarX kullanmaya karar verdim ama program ne yazık ki başlangıçta çalışmıyor. Nasıl bilgisayar açıldığında bu programın açılmasını sağlayabilirim?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #2 Windows + R yapın. Gelen ekrana shell:startup yazın. Gelen yere kısayolu sürükleyip bırakın. Artı 0 Eksi
KS KS Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #3 Yener K. dedi: Windows + R yapın. Gelen ekrana shell:startup yazın. Gelen yere kısayolu sürükleyip bırakın. Genişletmek için tıkla... Birden fazla var. Hangisini atmalıyım? Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Windows + R yapın. Gelen ekrana shell:startup yazın. Gelen yere kısayolu sürükleyip bırakın. Genişletmek için tıkla... Birden fazla var. Hangisini atmalıyım?
holywitcherofrivia Kilopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 4.235 Çözümler 26 1 Mayıs 2021 #4 TaskbarX’in konfigürasyon için olan uygulamasının (taskbarxconfig’di galiba) içinden ayarlayabilirsiniz başlangıçta çalışmasını. Artı 0 Eksi
TaskbarX’in konfigürasyon için olan uygulamasının (taskbarxconfig’di galiba) içinden ayarlayabilirsiniz başlangıçta çalışmasını.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #5 Program dosyasının kısayolunu atın. Artı 0 Eksi
KS KS Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #6 holywitcherofrivia dedi: TaskbarX’in konfigürasyon için olan uygulamasının (taskbarxconfig’di galiba) içinden ayarlayabilirsiniz başlangıçta çalışmasını. Genişletmek için tıkla... Hangi seçenekleri işaretlemem gerekiyor? Yener K. dedi: Program dosyasının kısayolunu atın. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar bilen yok mu? Son düzenleme: 1 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
holywitcherofrivia dedi: TaskbarX’in konfigürasyon için olan uygulamasının (taskbarxconfig’di galiba) içinden ayarlayabilirsiniz başlangıçta çalışmasını. Genişletmek için tıkla... Hangi seçenekleri işaretlemem gerekiyor? Yener K. dedi: Program dosyasının kısayolunu atın. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar bilen yok mu?
holywitcherofrivia Kilopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 4.235 Çözümler 26 1 Mayıs 2021 #7 Aeronight dedi: Hangi seçenekleri işaretlemem gerekiyor? Eki Görüntüle 1001554 Arkadaşlar bilen yok mu? Genişletmek için tıkla... TaskbarX Configurator dosyasını açın, Taskschedule kısmına gelin, Create, ardından da Apply diyin. Yine de açılmıyorsa 6 saniye yetersiz geliyor olabilirmiş, arttırmak işe yarayabiliyormuş. Yener hocamın yönteminde de "TaskbarX" olan uygulamayı atacaksınız. Bu yöntemle başlatmak çok daha kolay olur gibi. Artı 0 Eksi
Aeronight dedi: Hangi seçenekleri işaretlemem gerekiyor? Eki Görüntüle 1001554 Arkadaşlar bilen yok mu? Genişletmek için tıkla... TaskbarX Configurator dosyasını açın, Taskschedule kısmına gelin, Create, ardından da Apply diyin. Yine de açılmıyorsa 6 saniye yetersiz geliyor olabilirmiş, arttırmak işe yarayabiliyormuş. Yener hocamın yönteminde de "TaskbarX" olan uygulamayı atacaksınız. Bu yöntemle başlatmak çok daha kolay olur gibi.
KS KS Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #8 İki dediğinizi de yaptım ama nafile. Bilgisayarı yeniden başlattığımda olmuyor. Artı 0 Eksi
holywitcherofrivia Kilopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 4.235 Çözümler 26 1 Mayıs 2021 #9 Aeronight dedi: İki dediğinizi de yaptım ama nafile. Bilgisayarı yeniden başlattığımda olmuyor. Genişletmek için tıkla... Silip tekrar yüklediniz mi hocam? Artı 0 Eksi
Aeronight dedi: İki dediğinizi de yaptım ama nafile. Bilgisayarı yeniden başlattığımda olmuyor. Genişletmek için tıkla... Silip tekrar yüklediniz mi hocam?
KS KS Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #10 holywitcherofrivia dedi: Silip tekrar yüklediniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... Klasik çözümlerden. Tabi ki hocam. Buraya yazmadan önce zaten yaptım. Artı 0 Eksi
holywitcherofrivia dedi: Silip tekrar yüklediniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... Klasik çözümlerden. Tabi ki hocam. Buraya yazmadan önce zaten yaptım.