rico Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2017 #1 Bilgisayarıma virüs girdiğinden emindim ve Advanced Systemcare Ultimate ile bi tarama yaptım. Fotoğrafta da görüldüğü üzere Taskkill.exe diye bir virüs varmış. Bu virüs nasıl bulaşır, amacı nedir açıklayabilecek olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2017
Bilgisayarıma virüs girdiğinden emindim ve Advanced Systemcare Ultimate ile bi tarama yaptım. Fotoğrafta da görüldüğü üzere Taskkill.exe diye bir virüs varmış. Bu virüs nasıl bulaşır, amacı nedir açıklayabilecek olan var mı?
Sterben Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Aralık 2014 Mesajlar 1.856 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer İzmir 24 Haziran 2017 #2 taskkill.exe Windows process - What is it? Burada yeterince açıklama mevcut.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.481 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 24 Haziran 2017 #3 Taskkill Taskkill Windows'un servisidir. Bulunduğu dizinler de orj. dizinlerdir. ASC tavsiye etmediğimiz programlar arasındadır. Kullanmayın kullandırtmayın.
Taskkill Taskkill Windows'un servisidir. Bulunduğu dizinler de orj. dizinlerdir. ASC tavsiye etmediğimiz programlar arasındadır. Kullanmayın kullandırtmayın.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.507 Makaleler 35 Çözümler 78 25 Haziran 2017 #4 Dosyayı VirusTotal üzerinden tarat. Zararlı ise çoğu güvenlik yazılımları uyarı verir. Bu yazılımın tespit etmesinin bir önemi yok.
Dosyayı VirusTotal üzerinden tarat. Zararlı ise çoğu güvenlik yazılımları uyarı verir. Bu yazılımın tespit etmesinin bir önemi yok.