taskman/Windir.exe virüs mü ?

Safakinc

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar. Bugün bilgisayarıma tuhaf birşeyler oluyor. Aniden CMD konsolu açılıyor, sadece sonunun taskman/windir.exe ile biten ve kırmızı b simgesini görebildiğim bir şey CMD ile çalışıyor. Ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı ? Win10 kendi antivirüsünü kullanıyorum. Yetersiz mi geliyor acaba ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. Bugün bilgisayarıma tuhaf birşeyler oluyor. Aniden CMD konsolu açılıyor, sadece sonunun taskman/windir.exe ile biten ve kırmızı b simgesini görebildiğim bir şey CMD ile çalışıyor. Ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı ? Win10 kendi antivirüsünü kullanıyorum. Yetersiz mi geliyor acaba ?
Şüphelendiğiniz dosya ve adresini tam olarak görmeden bir yorum yapmak zor. Zararlı şüpheniz varsa sistemin raporlarını görmek lazım. Rapor göndermek isterseniz. >

Eset internet security yükleyip, advanced ile birlikte tarama yaptım. Microsoftun bulamadığı 9 farklı virüs buldu. Şuan için problem yok.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı