Taskmgr nedir ve niye Görev Yöneticisi'ni açtığımda yok oluyor ayrıca görev yoneticisinde gördüğümde fotoğrafı da yoktu. Bazıları o Görev Yöneticisi demiş ama taskmgr yerine "farklı bir Görev Yöneticisi var ismi de direkt Görev Yöneticisi" Görev Yöneticisi'ni açtığımızda görüyoruz ayrıca bu virüs olabilir mi? Görev Yöneticisi'ni açtığımızda birden kayboluyor ya "laptopdan yaptım".
Tam tarama yaptım virüs çıkmadi ama görev yöneticisini açtığımda gpu %60 Ken birden o taskmgr gidiyor ve CPU yüzde 4 e fln düşüyor ayrıca görev yoneticisinde zaten farklı bir gorev yöneticisi var ismide görev yöneticisi çok şüphelendim ya
Tam tarama yaptım virüs çıkmadi ama görev yöneticisini açtığımda gpu %60 Ken birden o taskmgr gidiyor ve CPU yüzde 4 e fln düşüyor ayrıca görev yoneticisinde zaten farklı bir gorev yöneticisi var ismide görev yöneticisi çok şüphelendim ya
Tam tarama yaptım ve norton360 dan tarama yaptım birşey çıkmadı ama mining virüsü ise bu kendilerini gizleyebiliyor diye biliyorum lütfen rahatlatacak birşey söyleyin
Tam tarama yaptım ve norton360 dan tarama yaptım birşey çıkmadı ama mining virüsü ise bu kendilerini gizleyebiliyor diye biliyorum lütfen rahatlatacak birşey söyleyin
Video çekip atarsan daha iyi anlar ve rahatlatacak bir şeyler söyleyebiliriz. Panik yapma yeterki, he baktık ki ciddi bir şey kurtuluşu olmayan bir şey o zaman yedek alıp pc format
Video çekip atarsan daha iyi anlar ve rahatlatacak bir şeyler söyleyebiliriz. Panik yapma yeter ki, he baktık ki ciddi bir şey kurtuluşu olmayan bir şey o zaman yedek alıp PC format