Bayprime0 Yoctopat Katılım 16 Temmuz 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #21 Sakuya Izayoi dedi: Son oyuncu başlatıcısının da VirusTotal sonucu varsa paylaşır mısınız? Ancak onun temiz olduğunu düşünüyorum şahsen. Diğer bahsettiğiniz durum ise normal. Windows XP'den beri yaşanıyor bu durum. Genişletmek için tıkla... Sonoyuncu un bütün dosyalarını sildim o yüzden tarama elimde yok diğer bahsettiğim durumda normalse virüs yok demektir
Sakuya Izayoi dedi: Son oyuncu başlatıcısının da VirusTotal sonucu varsa paylaşır mısınız? Ancak onun temiz olduğunu düşünüyorum şahsen. Diğer bahsettiğiniz durum ise normal. Windows XP'den beri yaşanıyor bu durum. Genişletmek için tıkla... Sonoyuncu un bütün dosyalarını sildim o yüzden tarama elimde yok diğer bahsettiğim durumda normalse virüs yok demektir
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.590 Makaleler 5 Çözümler 275 16 Temmuz 2025 #22 İçinizi rahat tutabilirsiniz o halde efendim.
Bayprime0 Yoctopat Katılım 16 Temmuz 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #23 Zaten laptop daha yeni steamdan epic games ten ve Microsoft storeden dışında bişey indirilmedi