Taskwinjrk ve Discord yüksek internet kullanımı

CarTeL09

Decapat
Taskwinjrk adlı uygulama görüldüğü üzere 1 ayda 114 GB kullanmıs. Toplam 1 ayda 324 GB kullanmısım hiç indirme falanda yapmamıstım çok garibime gitti.
Bu uygulama nedir? Benim kullandığım bir şey ile mi alakalı yoksa virüs falan mı?
Ayrıca Discord'un bu kadar kullandığını görünce resmen soğudum Discord'dan (yayın açan, video falan gönderen biride değilim sadece sesli sohbette takılıyorum).
Son olarak da backgrounddowloand nedir? 800 MB kullanmıs ama çok fazla var onun gibi 10 tane daha backgrounddowloand var aşağılarda, hepsi de 800 MB civarı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Virüs taraması yapmalısınız. Arka planda veri alışverişi yapan çok sayıda şüpheli program var. Bilgisayarınız zombi olmuş da olabilir. Dikkatli olmanızda fayda var. Kredi kartı gibi bilgilerinizi girmeyin.

''backgrounddownload'' = ''arkaplandaindirme''. Virüs taraması yapın. Kaspersky Security Cloud Free önerimdir, indirip tam tarama yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…