Jukac Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 2.020 Çözümler 2 11 Aralık 2023 #1 10 gün önce grip geçirdim. Şimdi grip geçti ama tat koku yok. Hiçbir hastanede COVID test yok. Ne yapmalıyım? Tat koku nasıl geri gelebilir? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2023
10 gün önce grip geçirdim. Şimdi grip geçti ama tat koku yok. Hiçbir hastanede COVID test yok. Ne yapmalıyım? Tat koku nasıl geri gelebilir?
D Ders Günlüğü Femtopat Katılım 4 Kasım 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #2 Ben COVID oldugumda tat ve koku alamadım saman gibiydi COVID de grip gibi bir şeymiş COVID olabilirsin.
Ben COVID oldugumda tat ve koku alamadım saman gibiydi COVID de grip gibi bir şeymiş COVID olabilirsin.
Jukac Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 2.020 Çözümler 2 11 Aralık 2023 #3 Ders Günlüğü dedi: Ben COVID oldugumda tat ve koku alamadım saman gibiydi COVID de grip gibi bir şeymiş COVID olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet muhtemelen COVID oldum. Ne kadarda geldi tat koku? Ekstra bir şey yaptınız mı gelnesi için?
Ders Günlüğü dedi: Ben COVID oldugumda tat ve koku alamadım saman gibiydi COVID de grip gibi bir şeymiş COVID olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet muhtemelen COVID oldum. Ne kadarda geldi tat koku? Ekstra bir şey yaptınız mı gelnesi için?
5 573734 Decipat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 1.265 Makaleler 3 Çözümler 6 11 Aralık 2023 #4 Jukac dedi: Evet muhtemelen COVID oldum. Ne kadarda geldi tat koku? Ekstra bir şey yaptınız mı gelnesi için? Genişletmek için tıkla... Hocam bende 6 aya kadar gelmedi maalesef. Umarım kısa zamanda iyi olursunuz.
Jukac dedi: Evet muhtemelen COVID oldum. Ne kadarda geldi tat koku? Ekstra bir şey yaptınız mı gelnesi için? Genişletmek için tıkla... Hocam bende 6 aya kadar gelmedi maalesef. Umarım kısa zamanda iyi olursunuz.
S Seçemedim Picopat Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 164 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #5 Geçmiş olsun! Grip daha yeni geçtiyse bu durum birkaç gün daha devam edebilir. Bu dönemde beslenmenize ve uykunuza dikkat etmenizi öneririm
Geçmiş olsun! Grip daha yeni geçtiyse bu durum birkaç gün daha devam edebilir. Bu dönemde beslenmenize ve uykunuza dikkat etmenizi öneririm
Jukac Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 2.020 Çözümler 2 11 Aralık 2023 #6 573734 dedi: Hocam bende 6 aya kadar gelmedi maalesef. Umarım kısa zamanda iyi olursunuz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Bir arkadaşımın da 5-6 ay sürmüştü. Uzun bir hayattan keyif almama dönemi beni bekliyor maalesef.
573734 dedi: Hocam bende 6 aya kadar gelmedi maalesef. Umarım kısa zamanda iyi olursunuz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Bir arkadaşımın da 5-6 ay sürmüştü. Uzun bir hayattan keyif almama dönemi beni bekliyor maalesef.
D Ders Günlüğü Femtopat Katılım 4 Kasım 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #7 Jukac dedi: Teşekkür ederim. Bir arkadaşımın da 5-6 ay sürmüştü. Uzun bir hayattan keyif almama dönemi beni bekliyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Reis yani ona göre ilaçlar var dır illaki bir bak derim.
Jukac dedi: Teşekkür ederim. Bir arkadaşımın da 5-6 ay sürmüştü. Uzun bir hayattan keyif almama dönemi beni bekliyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Reis yani ona göre ilaçlar var dır illaki bir bak derim.
Jukac Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 2.020 Çözümler 2 11 Aralık 2023 #8 Seçemedim dedi: Geçmiş olsun! Grip daha yeni geçtiyse bu durum birkaç gün daha devam edebilir. Bu dönemde beslenmenize ve uykunuza dikkat etmenizi öneririm Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Grip devamı da olabilir mi yani diyorsunuz? Uykum son günlerde çok kötü, belki de bu yüzden uzadı. Ders Günlüğü dedi: Reis yani ona göre ilaçlar var dır illaki bir bak derim. Genişletmek için tıkla... KBB'ye randevu alacağım şimdi.
Seçemedim dedi: Geçmiş olsun! Grip daha yeni geçtiyse bu durum birkaç gün daha devam edebilir. Bu dönemde beslenmenize ve uykunuza dikkat etmenizi öneririm Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Grip devamı da olabilir mi yani diyorsunuz? Uykum son günlerde çok kötü, belki de bu yüzden uzadı. Ders Günlüğü dedi: Reis yani ona göre ilaçlar var dır illaki bir bak derim. Genişletmek için tıkla... KBB'ye randevu alacağım şimdi.
S Seçemedim Picopat Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 164 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #9 Evet grip devamı olabiliyor. Bu arada kış döneminde acılı yiyecekleri tüketmenizi öneririm bağışıklık sisteminize iyi gelecek
Evet grip devamı olabiliyor. Bu arada kış döneminde acılı yiyecekleri tüketmenizi öneririm bağışıklık sisteminize iyi gelecek
Jukac Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 2.020 Çözümler 2 11 Aralık 2023 #10 Seçemedim dedi: Evet grip devamı olabiliyor. Bu arada kış döneminde acılı yiyecekleri tüketmenizi öneririm bağışıklık sisteminize iyi gelecek Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.
Seçemedim dedi: Evet grip devamı olabiliyor. Bu arada kış döneminde acılı yiyecekleri tüketmenizi öneririm bağışıklık sisteminize iyi gelecek Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.