Tatil çok hızlı geçmedi mi?

Hank J Wimbleton

Hectopat
36 gun kaldi. Spora başladım okullar kapaninca acaba ondan mi hizli gecti diyorum. Hani bugün kol gunu bugün bacak gunu diye diye hizli gecti gibi. Spordan baska bir şey yapmadim evde PC basinda bos bos oturdum genel olarak ama yine de okullarim acilmasini istemiyorum. Arkadas ortami olarak guzel de cok sikici dersler be. Bir ben mi oyle dusunuyorum?

Hayat boş geçiyor ya, tatil yapacağız dedik 2 defa denize gittik en son 2 gün önce gittim 2. oldu denize gidişimiz yandım acı çekiyorum şu an, ama olsun bunada şükür daha kötüleri var Allah korusun.

Tatil mi ne tatili? Vallaha şu tatil bir bana vurmadı herhalde. Ama yine de zaman çok hızlı geçti bende hiç istemiyorum okul açılmasını ama yapacak bir şey yok maalesef.

Aşırı sıkıldım evde boş boş oturmaktan dışarıda yapılacak her şeyi yaptım. Keşke hemen açılsa okullar.
Hocam bende oyle diyordum da arkadas ortamimdan cok emin degilim. Bir ara kiloluyken dalga geciyorlardi bir grup. Ama suan onlarla iyi geciniyorum. Kendi arkadas grubum da var o yizden tek artisi arkadaslar olacak okulun.

Tatil mi ne tatili? Vallaha şu tatil bir bana vurmadı herhalde. Ama yine de zaman çok hızlı geçti bende hiç istemiyorum okul açılmasını ama yapacak bir şey yok maalesef.

Aynen ya gene o kış gene okul git gel yorgunlaş gene istediklerini yapmakta zorlan ders çalış falan filan sınav falan, bir de okul değiştireceğim gidecek okul bulamıyorum zor olacak gibi benim için bu kış gene, ama bunada şükür daha kötüsü var.

Bol bol yattım. Beni kesti yani bilmiyorum okullar açılabilir benden yana sıkıntı yok.

Hocam bende oyle diyordum da arkadas ortamimdan cok emin degilim. Bir ara kiloluyken dalga geciyorlardi bir grup. Ama şu an onlarla iyi geciniyorum. Kendi arkadas grubum da var o yizden tek artisi arkadaşlar olacak okulun.

Kiloluyken dalga geçen kişilerle iyi falan geçinmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…