Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.623 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #11 Paul Walker dedi: Emir2541 dedi: Spec Ops The Line olabilir efsane bir oyundur. Eski ama bir o kadar da güzel oyundur kendisi. Bu arada hikayeli bir oyundur. Genişletmek için tıkla... Oyun da satın alamıyorum. Genişletmek için tıkla... 1 2 3 4 5
Paul Walker dedi: Emir2541 dedi: Spec Ops The Line olabilir efsane bir oyundur. Eski ama bir o kadar da güzel oyundur kendisi. Bu arada hikayeli bir oyundur. Genişletmek için tıkla... Oyun da satın alamıyorum. Genişletmek için tıkla... 1 2 3 4 5
HasNickTR Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 331 Çözümler 3 20 Haziran 2022 #12 Lafonde dedi: Oyunu silmiştim ama yarın indirir oynarız senin için de uygunsa ama rank gelemem ilk normal oynim elim alışsın sonradan rank kasarız. Steam Community :: a. ːsteamhappyː steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Arkadaşlık isteği attım hocam. İsmim Corvette C7 Z06 Bu hafta okul bitiyor cumartesi gününden itibaren gireriz hocam. Steam den isteği kabul ettikten sonra mesaj kısmından dc nizi de yazın hocam bu arada rankınız nedir?
Lafonde dedi: Oyunu silmiştim ama yarın indirir oynarız senin için de uygunsa ama rank gelemem ilk normal oynim elim alışsın sonradan rank kasarız. Steam Community :: a. ːsteamhappyː steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Arkadaşlık isteği attım hocam. İsmim Corvette C7 Z06 Bu hafta okul bitiyor cumartesi gününden itibaren gireriz hocam. Steam den isteği kabul ettikten sonra mesaj kısmından dc nizi de yazın hocam bu arada rankınız nedir?