Kartos3 Kilopat Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 783 Makaleler 2 Çözümler 1 14 Aralık 2020 #1 Moderatörlerden ricam bana 1 ay tatil verebilir misiniz? Forumdan çıkamıyorum bağımlısı oldum. Ve ciddi anlamda derslerim aksıyor. Teşekkürler iyi çalışmalar. Ve bir sorum olacak, uzaklaştırma cezası alan biri farklı hesap açabilir mi?
Moderatörlerden ricam bana 1 ay tatil verebilir misiniz? Forumdan çıkamıyorum bağımlısı oldum. Ve ciddi anlamda derslerim aksıyor. Teşekkürler iyi çalışmalar. Ve bir sorum olacak, uzaklaştırma cezası alan biri farklı hesap açabilir mi?
2 208247 Kilopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 3.384 Çözümler 38 14 Aralık 2020 #2 Artık tatil falan vermiyoruz. Zira verdiklerimizin çoğu "banımı kaldırın" diye yırtınıyor. 1 ay tatil yerine hesabınızdan çıkıp bildirimleri kapatın. Kartos3 dedi: Uzaklaştırma cezası alan biri farklı hesap açabilir mi? Genişletmek için tıkla... Çoklu üyelik açmak yasak.
Artık tatil falan vermiyoruz. Zira verdiklerimizin çoğu "banımı kaldırın" diye yırtınıyor. 1 ay tatil yerine hesabınızdan çıkıp bildirimleri kapatın. Kartos3 dedi: Uzaklaştırma cezası alan biri farklı hesap açabilir mi? Genişletmek için tıkla... Çoklu üyelik açmak yasak.