Yusuf178 Kilopat Katılım 26 Mart 2016 Mesajlar 623 Çözümler 1 17 Mart 2020 #11 Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Tatil olmadan uzaktan eğitim ne işe yarayacak? Genişletmek için tıkla... Nasıl ne işe yarayacak? İnsanlar okula gitmeden evinden eğitim görecekler. Uzaktan eğitimin olabilmesi için neden ilk önce tatil olması gerekli?
Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Tatil olmadan uzaktan eğitim ne işe yarayacak? Genişletmek için tıkla... Nasıl ne işe yarayacak? İnsanlar okula gitmeden evinden eğitim görecekler. Uzaktan eğitimin olabilmesi için neden ilk önce tatil olması gerekli?
Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 17 Mart 2020 #12 Silinen üye dedi: Nasıl ne işe yarayacak? İnsanlar okula gitmeden evinden eğitim görecekler. Uzaktan eğitimin olabilmesi için neden ilk önce tatil olması gerekli? Genişletmek için tıkla... Tatil olmadığında uzaktan eğitim olmaz. İnsanlara tatil verilmelidir ki uzaktan eğitime başvursunlar.
Silinen üye dedi: Nasıl ne işe yarayacak? İnsanlar okula gitmeden evinden eğitim görecekler. Uzaktan eğitimin olabilmesi için neden ilk önce tatil olması gerekli? Genişletmek için tıkla... Tatil olmadığında uzaktan eğitim olmaz. İnsanlara tatil verilmelidir ki uzaktan eğitime başvursunlar.
Drachaos Hectopat Katılım 20 Eylül 2018 Mesajlar 446 17 Mart 2020 #13 1 hafta değil 2 hafta liseler üni 3 hafta... sınavımız eylüle ertelendi umarım mayıs sonuna kadar uzar
1 hafta değil 2 hafta liseler üni 3 hafta... sınavımız eylüle ertelendi umarım mayıs sonuna kadar uzar
Neverchanges Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.978 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2020 #14 Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Rahat uzatırlar. Genişletmek için tıkla... İçimi rahatlattın sağolasın.
OĞUZHAN321 Femtopat Katılım 25 Kasım 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #16 ulan zaman ne kadar hızlı geçiyor
emrekoc5 Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #17 OĞUZHAN321 dedi: Ulan zaman ne kadar hızlı geçiyor. Genişletmek için tıkla... Evet.
Neverchanges Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.978 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #18 Hahaha hayatımın en iyi zamanlarıydı… Geride kaldı artık şimdiyse hayata atıldık eskiden iyiydi sadece oyun oynayalım diye tatil uzasın istiyorduk .
Hahaha hayatımın en iyi zamanlarıydı… Geride kaldı artık şimdiyse hayata atıldık eskiden iyiydi sadece oyun oynayalım diye tatil uzasın istiyorduk .