KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.910 Makaleler 18 Çözümler 454 Yer Valisiz Vilayet! 14 Şubat 2021 #22 Deli gibi ders çalıştım. Fazla oyun oynayan biri değilim ama biraz World of Tanks, Hearts of Iron 4 ve Metro 2033 oynadım.
Deli gibi ders çalıştım. Fazla oyun oynayan biri değilim ama biraz World of Tanks, Hearts of Iron 4 ve Metro 2033 oynadım.
Az001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 5.666 Makaleler 1 Çözümler 11 14 Şubat 2021 #23 Genel olarak eskiden bilgisayarımın kaldırmadığı oyun serilerinin yenlerini oynadım ama daha çok ders çalıştım. Sınav yaklaşıyor hazırlıklı olmak lazım.
Genel olarak eskiden bilgisayarımın kaldırmadığı oyun serilerinin yenlerini oynadım ama daha çok ders çalıştım. Sınav yaklaşıyor hazırlıklı olmak lazım.
harko Centipat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 134 Yer C:\Dünya\Türkiye\Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yükleniyor... 14 Şubat 2021 #24 arasyuksel dedi: Ders çalıştım, ödevlerimi yaptım. Ve arada bir de oyun oynadım. Genişletmek için tıkla... Hocam sizdeki düzen bende olsa şu an yurt dışında okuyordum ya . Ama dediğim gibi ödevleri son güne bırakmayacağım bir daha.
arasyuksel dedi: Ders çalıştım, ödevlerimi yaptım. Ve arada bir de oyun oynadım. Genişletmek için tıkla... Hocam sizdeki düzen bende olsa şu an yurt dışında okuyordum ya . Ama dediğim gibi ödevleri son güne bırakmayacağım bir daha.
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 14 Şubat 2021 #25 Uyku, oyun, iş-güç, 2-3 sayfa ders çalış.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.142 Çözümler 9 14 Şubat 2021 #26 Mafia 2, Hitman Blood Money, Bioshock Serisi, Undertale bu oyunları bitirdim. Technopat dolaştım. Ders 1 gün çalıştım.
Mafia 2, Hitman Blood Money, Bioshock Serisi, Undertale bu oyunları bitirdim. Technopat dolaştım. Ders 1 gün çalıştım.
Ahmet DEMİRCİ11 Decapat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 340 14 Şubat 2021 #27 Dershane, dershane, dershane ve dershane...
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 14 Şubat 2021 #28 kaplumbaga deden dedi: Sınavım olmasına rağmen tüm gün PC başında oturdum, çalışmadım, yattım. Böyle . Genişletmek için tıkla... Ama sağlık önemli, sınav olmamalıyız. Ziya Selçuk, istifa et çabuk! Ödev yaptım, macOS kurdum, biraz da agalarla sohbet. Böyle, boşa harcadık...
kaplumbaga deden dedi: Sınavım olmasına rağmen tüm gün PC başında oturdum, çalışmadım, yattım. Böyle . Genişletmek için tıkla... Ama sağlık önemli, sınav olmamalıyız. Ziya Selçuk, istifa et çabuk! Ödev yaptım, macOS kurdum, biraz da agalarla sohbet. Böyle, boşa harcadık...
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 14 Şubat 2021 #29 Kitap okudum, Fiverr'da iş yaptım, ders çalıştım. Öyle işte.
Vito S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 3.787 Makaleler 5 Çözümler 13 14 Şubat 2021 #30 Steve Rogers dedi: Ama sağlık önemli, sınav olmamalıyız. Ziya Selçuk, istifa et çabuk! Ödev yaptım, macOS kurdum, biraz da agalarla sohbet. Böyle, boşa harcadık... Genişletmek için tıkla... En azından sınavlar olmasa da konuları düzgünce öğrensek. Şu sınav stresi var ya insanın hevesini de kırıyor, isteğini de.
Steve Rogers dedi: Ama sağlık önemli, sınav olmamalıyız. Ziya Selçuk, istifa et çabuk! Ödev yaptım, macOS kurdum, biraz da agalarla sohbet. Böyle, boşa harcadık... Genişletmek için tıkla... En azından sınavlar olmasa da konuları düzgünce öğrensek. Şu sınav stresi var ya insanın hevesini de kırıyor, isteğini de.