Tatilde oynanacak oyun tavsiyesi

AlperBey28

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhabalar, tatilde oynayabileceğim, bilgisayarıma uygun oyunlar arıyorum. Hikaye veya Online fark etmiyor.
Bilgisayarım HP Pavilion 15-N206st modeli
i7 4500U işlemci
12 GB RAM
NVIDIA GT740M ekran kartı var ancak ekran kartı çalışmıyor bunun yerine HD Graphics kullanıyor, bunu dikkate alırsanız sevinirim.

Hocam HD Graphics oyuna yönelik değil ama önerebileceğim birkaç oyun var. Call of Duty MW serisi, GTA San Andreas, GTA Vice City, GTA 3, Mafia 1, Mafia 2 ama classic olanı, Far Cry 3 belki çalışabilir olmazsa Far Cry 2, AC 2, AC 3.

Hitman absolution öneririm.Yeni bitirdim oyunu gayet güzel.

Hocam ekran kartı bozuk değil sanırım, diğer ekran kartını etkinleştirmeyi Youtube'dan bakabilirsiniz

Tüm öneriler için teşekkür ederim, dikkate alacağım.

Hocam ekran kartı bozuk değil sanırım, diğer ekran kartını etkinleştirmeyi YouTube'dan bakabilirsiniz

Maalesef aygıt yöneticisinde kod 43 hatası veriyor DDU ile driver silip çok driver kurdum, işe yaramadı

GTA 3 GTA Vice City ve GTA San Andreas Kesinlikle Bunları Oynamanızı Öneririm Efsane Oyunlar.

Forager.
Half-Life 2
L4D2.
CoD MW 1 2
Dead Space 2 (1.oyunu 2.göre daha korkunç )
Borderlans.
Harry pooter oyunları (galiba bu Steam da yok harry poter filmlerini izlemediysen oynama )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…